SiteBilgi.net İle Ne Kadar Popüler Olduğunuzu Öğrenin

Türkçe bloglar arasından takip ettiğim bloglardan birisi de adaşım Erhan Burhan'ın blogudur. Kendisi bazı web projeler geliştirmekte olup en son hayata geçirdiği proje ise www.SiteBilgi.net'tir.

SiteBilgi Nedir?


SiteBilgi.net sayesinde herhangi bir web sitesinin google pagerank değerini; alexa sıralamasını; google, yahoo, microsoft live search ve altavista gibi popüler arama motorlarındaki backlink sayısını; technorati sıralamasını ve sosyal imleme sitesi olan del.icio.us’a eklenme adetini öğrenebilirsiniz. (eburhan.com'dan aynen alıntıdır)

SiteBilgi.net ile ilgili her detayı Erhan'ın yazısından öğrenebilir, kullanımını ise hazırladığı tanıtım videosundan izleyebilirsiniz.


SiteBilgi.net'in arayüzü çok sade ve kullanışlı. Tam Web 2.0 standartlarında. Zaten kendisi Web 2.0 savunucularındandır.

Erhan'ı hazırlamış olduğu bu servisten dolayı tebrik ederim.

SiteBilgi ile ne kadar popülersiniz öğrenin

Yorumlar

  1. Desteğin için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle rica ederim, yaptığın işe gerçekten inandığım için bunu boynumun borcu olarak gördüm.

    Erhan Yakut'un (yakuter.com) blogunda bu siteyi yayınlayıncaya kadar çektiğiniz çileyi okuyunca insanın gözleri yaşarıyor. :-))

    YanıtlaSil
  3. Değil gözleri yaşlanmak bir ara oturup ağlayacaktık kafa kafaya verip :D eburhan'ın projesi gerçekten çok başarılı ve geliştirilmeye değer ;)

    YanıtlaSil
  4. @yakuter,

    Bir senaristin eline bu hikayeyi verirsek film bile çekilir. :-))

    Ama kesinlikle çok başarılı. Elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder