Leopar Gezdiren Kızı Farkettiniz mi ?

Televizyon kanallarının gelir kaynağı olan reklamları bir çok izleyici sevmez ve reklam başladığı anda başka bir kanala geçer. Ancak bazı reklamlar vardır ki kendini tekrar tekrar izlettirir. Eğer bu tür bir reklama rastlarsam her fırsatımda sıkılmadan baştan sona izlerim :)

Sanırım, araba reklamları bu konuda çok başarılı oluyor. Sizleri Volkswagen Passat CC modelinin Türkiye'de yeni yayınlanan reklamı ile başbaşa bırakıyorum. Reklamı o kadar çok beğendim ki sırf şu videoyu sizlere gösterebilmek için tam 1,5 saat uğraştım. Sözü açılmışken bu macerayı da bir sonraki yazımda anlatacağım. Sözüm sana ey Türk mahkemeleri, ey bilişim özürlüsü zihniyet!

Yorumlar

  1. :) gerçekten çok yaratıcı bir reklammış, ve inanın videoyu izlerken aklımdan ilk geçen şey şu oldu. Ne var bunda klasik caddeden geçen arabanın dikkat çekme olayı diye tabir etmiştim ki.! yazıyı görünce dumur oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten çok güzelmiş :).

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş gercekten çarpıcı bir reklam

    YanıtlaSil
  4. Bu reklamın güneş tutulmasıyla ilgili olanı da var. O da en az bunun kadar mükemmel.

    YanıtlaSil
  5. Güzel, beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. Reklam Sektörü Çok Farklı Bir Sektör Yaratıcılık Geerekiyor Bazen(EveryTime)

    YanıtlaSil
  7. -0.24 dakikada gördüm ben lepar gezdiren kadını. görmek için kadın resilerine tekrar tekrar bakmak gerekiyor. videonun 24. saniyesinde.

    YanıtlaSil
  8. cidden ben de ilk başta normal bir reklam olarak gördüm.çok güzel yapmışlar

    YanıtlaSil
  9. Reklamı boşver ben arabayı ilk kez gördüm. (: Arka farların öne doğru gelmesi bana toyota'nın modelini hatırlatsada güzel duruyor sahiden. Bir volkswagen kullanıcısı olarak her zaman önce Honda sonra Volkswagen derim. :)

    Almanların kasası japonların motoru. Pek yeri değil ama aklınızda bulunsun.

    YanıtlaSil
  10. leoparı degil de kızı gördüm :))

    YanıtlaSil
  11. benim gözüm kızdan başka bişi görmedi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder