The Reaping - Hasat Zamanı

İlk öncelikle filmi anlatmayacağımı söylemek isterim, böylece filme gitmeyi düşünenler için bu yazıyı sonuna kadar okumalarında sakınca yok.

Bu yazıyı yayımladığın günün akşam üstü arkadaşlar ile sinemaya gitmeye kara verdik. Aklımızda hiç bir film yoktu. Spider Man 3 bizim için bir seçenek olmaya başlamışken, bir anda olan oldu ve Spider-Man 3'ün kapalı gişe olduğunu gördük. Arkadaşlarım Hasat Zamanı'na gidelim, dediler. Bende onlara güvenip tamam hadi izleyelim dedim, ama içimden de acaba yanlış bir film mi diye de geçirmedim değil.

Tam 1,30 saat sonra tüm endişelerimin yerini mutluluk kaplamış, filmi izlediğimden dolayı kendimi çok şanslı hissetmeye başlamıştım. Film hiç ummadığım bir konu içeriyordu, din! Din konusu hep ilgimi çekmiştir, bir çok insanında ilgisini çektiğini düşünüyorum. Bu filmde de kaybedilmiş inancın , tekrar nasıl kazanıldığını göreceksiniz.

Filmin başrolünde oynayan Hilary Swank'in performansına hayran kaldığımı söylemek istiyorum. Kendisini Million Dolar Baby- Milyon Dolarlık Bebek filminde izlemiştim. O filmde de performansında zirve yapmıştı. Kendisi o filmden sonra Hollywood basamaklarında iyi bir yer edinmişti.

Filmin senaryosu o kadar güzel yazılmışki filmin sonuna kadar filmi çözemeyecek, ve sonunda büyük bir sürpriz ile karşılaşacaksınız.

En son olarakta filmin web sitesininde çok etkileyici olduğunu
belirtmek istiyorum.

Yorumlar

  1. Öncelikle din konusunun çok tehlikeli ve herkesi tatmin edemeyecek bir konu olmasının film e şüphe ile yaklaşmama sebep olduğunu belirtmek isterim. Ama tavsiyeni dikkate alacağım. Umarım tartışma imkanı bulabiliriz...

    YanıtlaSil
  2. Din konusu gerçekten de tahlikeli bir konu, haklısın. Ama gerçekten izlemeni istiyorum. Merak etme bol bol tartışırız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder