Diğer Tüm Oyunlar Çekilsin, Call Of Duty 4 Geliyor...

CoD 4Blogumu takip edenler bilirler, özel olarak Call Of Duty 4: Modern Warfare oyununun sıkı takipçisiyim. (Bundan sonra Call Of Duty, CoD diye anılacak) Bunun nedeni CoD 1 ve CoD 2 oyunlarından çok fazla zevk almamdı. Şimdi oyunun 4. serisi ile karşı karşıyayız. 3. seriden söz etmiyorum, çünkü PC için çıkmadı ve Infinity Ward yerine başka bir yapımcı tarafından çıkarıldı. Bu yüzden benim gibi PC oyuncuları üzerinde olumsuz bir etkiye sebeb oldu.

Her ne kadar ilk etapta sistemim yüzünden oynayamayacak olsamda CrySis'i dört gözle bekleyenler arasında ben de varım. CoD serileri daha önceleri 2. Dünya Savaşı temalı olduğundan rakipleri Medal Of Honor ve Brothers In Arms idi. CoD 4 artık kulvar değiştirip modern savaş temasına bürününce ister istemez rakibi CrySis olacak. Açıkcası CrySis korksun. Çünkü CoD 4 gümbür gümbür geliyor...


Oyun yeni videolarından birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu videoyu izlerken yerinizde duramayacak ve CoD 4'ün bir an evvel çıkması için dua edeceksiniz, tabi yeterli bir sisteminiz varsa. Zira konsolları olanlar için tasalanacak bir durum ortada yokken, PC oyuncularının para biriktirip iyi bir ekran kartı ve RAM ikilisine ihtiyacı olacak. Ben kumbaraya para atmaya başladım ya siz :-)



Diğer videolar için tıklayın.

Yorumlar