Poets Of The Fall

POTFBu aralar dinlemekten büyük keyif aldığım Poets Of The Fall grubundan bahsetmek istiyorum size. Grup Finlandiyalı, şaşırmadım doğrusu Finlandiya müzik grubu çıkarmasında lider. Ben bu grubu Max Payne 2 adlı bilgisayar oyununu oynarken tanıdım. Ne alakası var demeyin. Oyun bittikten sonra jenerik kısmında çalan şarkı bu grubun "Late Goodbye" şarkısıydı. O anda şarkıya bittim. Sonra grubu araştırmadım, çünkü böyle bir grup olduğunu bilmiyordum. Şarkının oyun için yazıldığını düşündüm, ve başka şarkılar olacağı aklıma gelmemişti. Ben uzun bir süre Late Goodbye ile idare ettim.

Sonrasında çok ilginç bir şey ile karşılaştım. Yazımın devamında bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.


Geçenlerde trende yolculuk sırasında yol arkadaşlarımdan birinin MP3 çalarında Poets Of The Fall şarkılarının olduğunu gördüm, tabi beni aldı bir sevinç. Eve gittikten sonra araştırmaya başladım. Ve sitelerini keşfettim. Sitelerinde biyografilerini okuduktan sonra ,düşündüğüm gibi olduğunu gördüm. Bu grup ilk defa Max Payne 2 oyunu için Late Goodbye şarksını yapmışlar. Tabi bu şarkıdan sonra da normal olarak meşhur olmuşlar. Eh işte bir oyuna jenerik müziği yaparak nereden nereye geldiler. Size önerim; rock müzik dinlemeyi seviyorsanız mutlaka dinleyin.

"Favori şarkılarım şudur" diyemeyeceğim, inanın hepsi güzel. Ben ki asla bir kişi veya grubu sevdiğim için tüm müziklerini dinlemem. Yani kimin olursa olsun, müziği hoşuma giderse dinlerim. O yüzden de "ben şu tarz müzik dinlerim" diyemiyorum. Ama bunların yaptığı parçaların hemen hepsi hoşuma gitti.

Bu yazıyı da onları dinleyerek yazdım. :-)

Yorumlar

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. acaba ne yazıp silmişsin merak ettim vallahi

    YanıtlaSil
  3. Rodrigo'nun ne yazdığını merak ediyorsan, bende bilmiyorum. Yazısı İspanyolca idi. Bende ne yazdığından emin olamadığım için yorumunu geçiçi olarak kaldırdım. İspanyolca bilen birini tanıyorsan bana söyle ;-)

    YanıtlaSil
  4. İspanyolca'sını yolla sen bana, ben ilgilenirim ;)

    YanıtlaSil
  5. O aYYaS şerefler getirdin. Ben bu Blogger'a güvendim, ve yorumu kaldırıp istersem tekrar yayınlayabileceğimi sandım. Çünkü yorumu silme şeçenekleri arasında

    -Sil
    Sonsuza dek sil (dönüşü yoktur)

    şeklindeydi. Ben de buna güvenip ilk seçeneği seçtim belki geri getiririm diye , ama geri getiremedim. :-))

    Bu arada arkadaş blogunu kapatmış. Neyse ilgin için teşekürler, başıma bir daha böyle bir vaka gelirse ilk seni arayacağım ;-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder