Site Hakkındaki Son Gelişmeler ve Duyuru

MaFiAMaX Blog!Yaklaşık 3 aydır yayın hayatına başlamış olan www.mafiamax.blogspot.com sitesi gün geçtikçe sizlere daha iyi hizmet vermek için gelişiyor. En son gelişmelerden söz etmek gerekirse ;


  • Kategoriler oluşturuldu. Böylece yazılara çok daha çabuk ulaşacaksınız.
  • Mesaj Panosu eklendi. Böylece sitede herkesin göreceği mesajlar bırakacaksınız. Mesaj panosu ile sitedeki diğer ziyaretçiler ile iletişim kurabilirsiniz. Eğer kullanımında zorlanan arkadaşlar varsa çok kısa açıklayayım. "name" kısmına mesajda görünmesini istediğiniz adınızı yazın, "e-mail/url" kısmına dilerseniz size ulaşılabilecek bir adres bırakın.(Adres mesajda görünecek isminize link olacaktır), "message" kısmına yazmak istediğiniz mesajı yazın ve "GO" ya tıklayın. İşte bu kadar. Artık başkalarıda mesaj yazmış mı diye bakmak için sadece "refresh" e tıklamanız yeterli.
  • Güncel Programlar menüsü eklendi. Böylece en çok kullanılan programların güncel sürümlerini takip edebilir ve dilerseniz yükleyebilirsiniz. Yüklemek için tıklamanız yeterli.
  • En Son Doğan Virüsler listesi eklendi.
  • Ayrıca yeni eklenmemiş olsa da İngilizcen Kadar Konuş kısmı hakkında bazı açıklamalar yapmak istiyorum. Bu sözlüğe ister Türkçe isterseniz de İngilizce kelime yazabilirsiniz. Sözlük hangi dilde kelime yazarsanız onu diğer dilde size gösterecektir.

Aslına bakılırsa www.mafiamax.blogspot.com sitesi blog tabanlı bir site. Ancak ben sadece blog (günlük) tutmak yerine daha genel amaçlı ve bilgisayar teknolojileri ağırlıklı bir site yayınlamaya çalışıyorum. Tabi ki ne kadar başarılı olduğum siz site ziyaretçilerinin takdirine kalmış. Bu başlığa yorumlarınızı özellikle yazmanızı istiyorum. Şu anda site yönetimini tek başıma üstlenmiş durumdayım. Şunu da belirmek isterim eğer bir sorun olmazsa yakın zamanda editör bir arkadaşta sitemize katılacak. Kendisinin katkıları ile daha geniş bir içeriğe sahip olacağımız kanaatindeyim.

Saygılarımla...

Yorumlar

  1. SOn yaptıklarınla bizlere baya kolaylıklar sağlamışsın.BLogun havası değişmiş diyebilirim.Gayet profesyonel olmuş.3 ay gibi kısa bir sürede gün içindeki yoğunluğunu göz önüne alırsak harika gidiyor herşey.ben burdayım devam et ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, mad_world. Şu finallerim biter bitmez çok daha sık içerik güncellemesi yapacağımdan şüphen olmasın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder