Site Teması Değişti

Bir kaç gündür süren çalışmalarım sonucunda yine Blooger'ın sunduğu temayı kullanmaya karar verdim. WordPress gibi geniş tema yelpazesine sahip olmadığı için açıkcası bir kaç gündür dolaşmadığım tema sitesi kalmadı. Ancak verilen Blogger temalarının çoğu WordPress'ten çevirme olduğu için Blogger'ın yeni şablonları ile uyum sorunları oluşuyor. Her ne kadar bir kaç temayı Türkçeleştirmeye kalktıysam da kullanmaktan vazgeçtim. Hatta "Artica" temasını tamamen Türkçeleştirdim. Ancak temaların çoğu eski Blogger şablon yapısı ile uyumlu. Açıkcası bu temalar sitenin esnekliğini kısıtladığından tekrar geri hazır Blogger temasına döndüm. Ancak yinede farklı bir tema kullandım.

Bu temayı beğeneceğinizi umarım. Lütfen görüşlerinizi "yorum" kısmına yazın. Görüşleriniz doğrultusunda temada değişikler olabilir.

Yorumlar

  1. Bu yazımı görünce yorum yapmadan geçemedim. Aslında kendimle konuşmak istemişte olabilrim! Nerden nereye gelmişim. Şablonumun ilk hali burada. Şablonun iskelet yapısını genel anlamda koruduysam da kod yapısı çok değişti. Hey gidi günler hey... Şimdi bu şablonumla çok mutluyum. Allah bozmasın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder