Mynet Blog ve Etiket Bulutu

Mynet etiket bulutuKısa zaman önce blog hizmeti veren siteler arasına Mynet de katıldı. Ama ilgimi çeken blog hizmeti değil, Mynet Blog anasayfasında bulunan etiket bulutu oldu. İlk defa bu kadar güzel bir etiket bulutu gördüm. Gerçekten de adını hak ediyor. Fare ile etiketler üzerine gelindiğinde fare okuna en yakın olan etiket diğer etiketler arasından sıyrılıp öne çıkıyor. Etiketler sanki gökyüzündeymiş gibi bir etki oluşturulmuş. Siz de böyle etkileyici etiket bulutlarının olduğu siteleri biliyorsanız paylaşmaktan çekinmeyin.


Kısaca anlatmak gerekirse Mynet Blog (Beta)'nın çalışma mantığı diğer blog servisleri ile aynı. Ancak önemli bir fark ile aradan sıyrılıyor. Çünkü, Mynet blogunuzun görüntülenme sayısına göre size para ödüyor.

Sitede yapılan açıklamaya göre:

Mynet Blog'da 30 gün içerisinde en çok okunan ve oyu 5 üzerinden 3'ün üzerinde olan 10 blog'un sahibine 100 YTL kazanıyor. Mynet Blog, içeriğinizin tanıtımını blog severlere yaparak kendi markanızı oluşturmanıza yardım ederken, bir yandan da para kazanmanızı sağlar.

Yorumlar