Bir Mim Dalgası da Beni Vurdu

Efenim bir ara mim dalgasının çokça yaşandığı zamanda bu mim dalgalarının hep belli kişiler arasında dolaştığından şikayet etmiştim. Sanırım blog ve wolkanca'daydı. Bugün Damacana'ya vuran mim tsunamisini (2 mim birden gelmiş) görünce kendimi şanslı olarak adlettim :-)) Sağolsun Damacana batarken bizi de yanında sürüklemiş :-)) Tabi ki şaka yapıyorum, Damacana'ya bu pas için teşekkür ederim. İlk mim dalgamı Damacana'dan yemenin heyecanı var üzerimde ;-)

Mim konusu: Kadın/erkek olmamak için nedenleriniz nelerdir?

Efenim bence...


  1. Makyaj kadar illet bişi yok bence. Hele ki cildini bir evin cephesini boyayacak kadar makyaj malzemesi kullananlara Allah akıl fikir versin diyorum. (Her ne kadar bilseler de kadınlara bir tüyo vereyim; erkeklerin çoğu hafif makyaj yapmış kadınları sever. )
  2. Çocuk bakmak ta kadınların en zor işlerinden biri. Tamam baba da çocuğuna bakar ama bir annenin harcadığı eforun belki 1/10 nu belki de 1/100 nü harcar. Anne olmak zor iş.
  3. Sürekli taciz edilmek çok sinir bişi olsa gerek. İyi ki kız doğmamışım yoksa afet bişi olurdum :-))
  4. Aklıma anca bu kadarı geldi. Özün sözü kadın olmak bence zor iş...


İlk defa bir mim kadrosunun ilk 11'inde olmam sebebiyle pası düzgün bir yere atmam gerek. Ben de pasımı TaFuGu ve aYYaS'a atıyorum. İnşallah soldan bir atak ile gole çevirirler.

Yorumlar

  1. Şöyle bir bakayım dedim sayfa sayfa mim sende de. Ben bu konuya son verdim. 8 ayrı pas geldi yazdım ama pas atmadım malum içimiz dışımız mim oldu site konsepti dışına çıkar olduk. Hem bu mim olayını yabancılar başlattı ve ayda bir mim ne bu böyle cılkını çıkardık hemen. Kimse alınmasın darılmasın ama herkezde aynı konularına farklı görüşler iyi güzel de arkadaşlar sizler doğaçlama yazılar yazınca inanın bizler bunları okumaktan daha çok zevk alıyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Blog dünyasında bayandan çok erkek olduğundan, bayanların fazlaca üzerine gittik sanırım :-)) Baksanaıza kızdırdık Eda ablayı :-)

    Mim konusuna gelince gerçekten her yer mim kaynar oldu. Ben ilk defa bu işe bulaştım ama az ve öz yapılırsa olmasından yanayım.

    YanıtlaSil
  3. Bana mim gelmedi daha. :-) Bir şarkı var, belki bilirsiniz:
    Bir kedim bile yok hadi gülümse. Benim için olan versiyonu:
    Bir mimim bile hadi gülümse. :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder