Blog Tarihinin En Büyük Transferi :-))

Gelmiş geçmiş en büyük blog yazarı transferini yapmış bulunuyorum. Öyle ki bu yazarı ufak bir gazla blog yazmaya ikna ettim :-)) Bugünden itibaren horuseth takma adıyla anılan sevgili dostum Baran, MaFiAMaX Blog! 'ta konuk yazarımız olacak. Kendisi bir blogta ilk defa yazacak. Yazımın devamında horuseth kimdir, neler yazacak onlara değineceğim.


Kimdir Bu horuseth?


Kendisiyle tanışmamız lise hazırlık sınıfında olmuştu. Ama "asıl tanışma" lise 2. sınıfın başında oldu. 2 sene bu adamdan kaçabildiğim kadar kaçtım. Ancak sonunda kurbanları arasına beni de aldı. :-) Her neyse bu adamdan tam kurtuldum diyordum ki bu seferde blogumda yazmaya başladı :-) Hadi bakalım hayırlısı...
Kendisi bildiği kadar resim düzenleme konularına değinecek. Ayrıca bir eskisi kadar olmasa da iyi bir kitap okuyucusudur, eminim kitaplar hakkında da yazacaktır. Bir diğer konu da filmler. Bakalım horuseth bize neler anlatacak.

Yorumlar

  1. horuseth takma adıyla yazan pıypıypıy... yani şimdi ben en büyük blog yazarıysam nasıl ilk defa bir blogta yazmaya başlaycağım sorarım size! demek ki ben büyük bir blog yazarı değilim insanları kandırmayalım ama olabilirim belki de zamanla umut verelim onlara:) yani yazdıklarımı yazacaklarmı okuyun yazmadıklarım için de hayıflanın... ya da tam tersini yapıp yazılarımı okumayın yazmadıklarım için de şükredin...

    YanıtlaSil
  2. Sen başlığın yanındaki :-)) ifadesini görmedin sanırım. İnşallah okuyucular sen yazmadın diye şükretmezler, bu senin elinde. :-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder