Blogger'da Yazı İçerisine Reklam Koyma

Bir kaç gündür Blogger'da yazıların içinde AdSense reklamı koymayı planlıyordum. Bugün de çalışmaya başladım. Bu arada Damacana'da düşündüğüm konuya benzer bir yazı yazılmıştı. Ama o yöntemde her yazı girişinin başına reklam koyuluyor ve anasayfada gözüküyor. Ben de çalışmalarıma devam ederken Damacana'da bir yazı daha yayınlandı ve sanki içimi okumuş gibi sevgili Erdal çözümü yayınladı.

Ben de burda aynı şeyleri açıklamak yerine sizi Damacan.org'a davet ediyorum.

Orada bahsedilmeyen bir şeyi ayrıca açıklamak gerekirse;

Erdal'ın yazısındaki uygulamayı yaptığınızda reklamlar yazının başında görünüyor. Her ne kadar bu en etkili reklam türü olsa da bazı blogcular tasarım açısından hoşnut olmazlarsa, yazının sonuna da reklam ekleyebilirler.


Bunu yapmak için;

1- HTML Düzenle kısmında CTRL+F ile arama penceresini açın (Widget şablonlarını genişleti işaretleyin)
2- Arama penceresine 'post-footer' yazın. Böylece <div class='post-footer'> etiketini buluyoruz. Bu etiketten hemen sonra Erdal'ın anlattığı gibi AdSense reklam kodunu düzenleyip ekliyoruz.
<div class='post-footer'>
<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
Düzenlenmiş reklam kodu
</b:if>

Ayrıca bir şey daha açıklamak istiyorum. Benim temamda olduğu gibi post-metadata (yazı girişi hakkındaki bilgiler; zamanı, yazarı vs...) etiketiniz <div class='post-header-line-1'> etiketinden hemen sonra geliyorsa reklam koyduktan sonra burada kaymalar oluşacaktır. Bunu engellemek için tek yapmanız gereken;
<p> <span class='post-metadata'>
<b:if cond='data:top.showAuthor'>
<data:top.authorLabel/>
<data:post.author/>
</b:if>
<b:if cond='data:top.showTimestamp'>
<data:top.timestampLabel/>
<data:post.timestamp/>
</b:if>
</span> </p>

kırmızı renklerle yazdığım kodları eklemek. Böylece bilgileriniz bir satır aşağıda gözükerek düzene girmiş olacak.

Yorumlar

  1. Valla yapmışsın, güzel olmuş. Gelirinin arttığını gözle görülür bir şekilde göreceksin.

    Anlatırken biraz karışık oldu ama idare edin artık :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol, şu AdSense reklam kodundaki düzenleme çok işme yaradı. Teşekkürler. XML temada başka bu tür eklemeler yaptığımda da benzer düzeltmeler yapmak zorunda kalmıştım ama burda aklıma gelmedi.

    Bence anlatımın karışık değil, adam gibi okuduktan sonra çok açıklayıcı. İnsan bu tip makale yazacağı zaman bir an önce yayınlamak için hızlıca yazar, bilirim :-)) Ama bence sorun yok.

    YanıtlaSil
  3. Selam
    sizin belirttiğiniz yerlere reklam kodunu yerleştirdiğimde reklamlar yazıların hemen altında "yazı girişi hakkındaki bilgiler; zamanı, yazarı vs..." diye belirtiğiniz yerin üstünde çıkmaya başladı :(

    ben <-div class='post-body'-> ve <-p-><-data:post.body/-><-/p-> arasına

    <-b:if cond='data:blog.pageType == "item"'-> etiketini ekleyip daha sonra reklam kodunu yerleştirdiğimde blog başlığından hemen sonra reklam kodları çıkmaya başladı tamda istediğim gibi :)

    bu yaptıklarımda bir yanlışlık varmı acaba başka hatalara mahal vermesin :)


    bir örneğinide buna uyguladım :
    http://123sesimgeliyomu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @İsimsiz, eğer dikkat edersen ben yazımda "Erdal'ın yazısındaki uygulamayı yaptığınızda reklamlar yazının başında görünüyor. Her ne kadar bu en etkili reklam türü olsa da bazı blogcular tasarım açısından hoşnut olmazlarsa, yazının sonuna da reklam ekleyebilirler." demişim! Okurken biraz daha dikkatli olmalısın :-)

    post-body'den sonra koymanız bir sorun yaratmaz.

    YanıtlaSil
  5. Malesef bende olmuyor.Blog şablonum desteklemiyor heralde denilen yeri bulamadım(widgetleri genişlet dedim)
    Neyse sağlık olsun bizde böyle devam edicez artık.
    Bu arada Erhan feedburner adresim şu:
    http://feeds.feedburner.com/gokhans

    YanıtlaSil
  6. @Gökhan Header-line veya header-line-1 diye bir arat. Bu kod mutlaka vardır. Bunun altına dediğimiz şekilde yaparsan aynı sonucu alırsın.

    YanıtlaSil
  7. Tamam Erhan bakıyım bi yapabiliyomuyum..

    YanıtlaSil
  8. Maelesef olmadı Erhan.Dediğin yere kodları ekledim ama reklam anasayfadada görünüyor konunun kendi linkindede...
    Benim şablonda bu iş olmayacak heralde..

    YanıtlaSil
  9. Tamam Erhan yaptım sonunda oldu.Ya ben yanlış anlamışım yada damacana Erdal yanlış/hatalı anlatmış ama sonrada kodlara dikkatli bakınca işi çözdüm şimdi oldu.Reklam anasayfada görünmüyor konunun kendi li,nkine girince görünüyor.Çok saol.Bakalım kazançlar ne kadar olacak.

    YanıtlaSil
  10. Başlık altına reklam bende koydum sonunda senin yazdığın kodlardan ayrı oldu ama neyse damacanadan aldığım kodlarda faydalı oldu onada burdan teşekkürler:P

    YanıtlaSil
  11. adsense kodundaki şu işareti <--! kaldirdiğimda reklamlar gözüküyor ancak kaldirmadiğimda ise gözükmüyor..ben kaldirdim reklamlarda bi sorun olmadi acaba adsense açisindan sorun yaratirmi?

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. Aynen yaptım olmadı :( Ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba reklam uygulamasını bende yaptım. Çok ta güzel oldu. Umarım yasal olarak bir sakıncası yoktur. Bayağı bir açıklama yapmışsınız heralde bir sakıncası yok gibi. Bu uygulamayı damacana dan alsam da senin blog dan ulaştım. Gerek damacana gerekse sen burada biz blogcular için okadar faydalı bilgiler veriyosunuzki. Teşekkür ediyorum ve emeğinize sağlık diyorum

    YanıtlaSil
  15. @Schumi sorun tam olarak nedir? Yani şablonu kaydederken mi bir sorun çıkıyor, yoksa herşey yolunda gitse de reklam mı gözükmüyor? Şunu da belirteyim burada bahsedilenleri harfiyen yerine hetirdiğin halde reklamların gözükmüyorsa bunun tek sebebi blogunda 3'ten fazla reklam olmasıdır. Ben şablonuna baktım maşallah her yer reklam :-)

    @T.İlhan işinize yaradığına sevindim. Valla nerden yaptığınızın o kadar da önemli değil, Erdal ile kardeş bloguz :-)

    YanıtlaSil
  16. Beyler olmuyor bu yahuu yardım lütfen...Benim amcaım header ya da şöyle söyleyeyim, logonun hemen altında gözükmesini istiyorum lakin kodları alıp koydugumda cıkmıyor.Öncede çıkıyordu şimdilerde blogger bi değişiklik daha yaptı sanırım kodlar gözükmüyor.

    İstedigim logonun altında reklam çıkması.MafiMax yardım lütfen.....

    YanıtlaSil
  17. @Blogspott, tek yapman gereken sayfa ögeleri arasından AdSense'i seçip uygun reklamı seçmek. Yada HTMK/Javascript sayfa ögesini seçip istediğin reklam kodunu koymak. Sonra bu sayfa ögesini de logonun altına sürüklemek. Önceden olupta şimdi neden olmuyor? Yani ne gibi bir değişiklik yaptın? Uygulamayı yaparken ne gibi bir sorun oluşuyor? Derdini net bir şekilde anlat ki derman bulasın ;-)

    YanıtlaSil
  18. çok sağol.
    ekledim ben çalışıyor fakat

    "Gönderen eddie zaman: 01:33
    Etiketler: Siteler" bu yazılar üzerinde çıkıyor reklam. sağa kaymış bi şeklide.
    <*center><*/center> kullandım bi şey değişmedi.

    YanıtlaSil
  19. <div class='post-footer'>

    Sizin şablonunuza baktım ve üstte verdiğim kodun hemen üzerine reklam kodunuzu koymanız ile sorun çözülecektir ;-)

    YanıtlaSil
  20. <-div class='post-body entry-content'->
    diye kod buluyorum.
    bir arkadaş <-div class='post-body'-> ve <-p-><-data:post.body/-><-/p-> arasına reklamı koyduğunu söylemiş.

    fakat bendeki entry-content ekiyle birlikte yazılı. bu şekilde olduğunda yazının üstüne reklam ekleyemiyorum yardım.

    YanıtlaSil
  21. <div class='post-header-line-1'>

    Bu etiketten hemen önce koy. Dün akşam dikkatli bakmamışım şablonuna. Bu kodun üzerine koyunca başlıktan hemen sonra çıkacak. Ancak böyle yaparsan kimin ne zaman gönderdiğine dair bilgiler reklamın altında kalacak. Sen bunların altında reklamın gözüksün istiyorsan

    <span class='post-metadata'>
    Bir takım kodlar
    </span>

    Bu koddan hemen sonra reklamını koy.

    YanıtlaSil
  22. bu son sorum artık başınız şişirdim alta ve üste reklma ekledim. fakat reklamların bir2 li biri 4 lü gözükmesi lazımken altta ve üstte bir reklam gözüküyor. arka plan rengide beyaz değil. son yardım

    YanıtlaSil
  23. Öncelikle iki gündür sabah 6,30 akşam 11 küsür de eve geldiğimden blogla ilgilebnemedim. Bu yüzden de sorunuza geç cevap veriyorum, kusura bakmayın.

    Reklamların 2'li veya 4'lü gözükmesi tamamen Google'a reklam verenlerden kaynaklanır. Yani 336x280 boyutlarındaki bir reklamda bir reklam da görünebilir 4'te.

    Arka planın rengini ise AdSense reklamınızı oluştururken belirleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  24. abi ben reklam kodunu falan ayarladım ama sadece firefox tarayıcısında düzgün gözüküyor.Diğer sitelerde sadece reklam gözüküyor reklam harici hiç bir şey gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  25. 1) Bu yazıyı klasik şablon kulananlar için mi yazdınız? Widgette yazı arasına reklam koymak son derece kolay. Özelleştirden "blog yazıları" linkine tıklayıp yazı içine reklam konabiliyor.

    2)widget şablonları için yazı içine reklma koymak çok kolayda reklam yazının altında çıkıyor. benim bloğumda öyle mesela. reklamın yazının başında belirmesi için ne yapmalıyız?

    YanıtlaSil
  26. Burda XML şablonlar için anlattım. Sizin dediğiniz özellik ben bu konuyu anlattığımda yoktu :) Sonradan bizi gördüler de eklediler :) (son cümlem yalan) O sistem de her yazıda reklam bulunmuyor; en fazla 5 yazıya kadar koyabiliyorsunuz. Üstelik benim yaptığım gibi hem alta hem de üste reklam koyamazsınız ;)

    Reklamın üstte olması için bu yöntemi kullanabilirsiniz ;)

    YanıtlaSil
  27. Benim şablonum XML şablonu mu? Yani http://memurdostu.blogspot.com'un mevcut şablonu XML mi?

    Benim şablonum klasik değil widget. Bu anlattıkların benim şablonuma da uyar mı?

    YanıtlaSil
  28. Blogger'ın iki tür şablonu bulunmakta. Bunlardan biri klasik şablonlar, diğeri ise XML şablonlar.

    Sizinkisi XML. Burada yazılanları harfiyen yerine getirdikten sonra çalışacaktır.

    YanıtlaSil
  29. Bir önceki yorumunuz da "Sizin dediğiniz özellik ben bu konuyu anlattığımda yoktu " demissiniz. O zaman şunu söyleyebilirmiyiz:

    - Yazı içine reklam koymak isteyenler ve klasik şablon kullanmayanlar, XML şablonu kullananlar buradaki yazıyla uğraşmayın artık kolayı çıktı. Yerleşim yada Özelleştir tuşuna tıklayın sonra da Blog yazıları kısmından adsense reklamını çok rahat otomatikman koyabilirsiniz. öyle html ile uğraşmaya gerek yok. Ancak "blog yazıları" kısmından reklam koyarsanız bu reklamlar yazının bitiminde çıkar. yazının üstünde çıkmasını istiyorsanız yine html den uğraşacaksınız bu yazıda dediklerimi yapacaksınız.

    Evet böyle diyebilirmiyiz?

    YanıtlaSil
  30. Tam olarak dediğiniz gibi.

    YanıtlaSil
  31. mafia neden tam olarak dediğiniz gibi diyorsun?o arkadaşın dediğiyle sizin anlattığınız çok farklı şeyler.neyse

    mafia bir soru daha: reklamkodlarında düzenleme yapıyoruz ya, peki abi sizin kodlarda bu düzenleme görünmüyor sebebi nedir?yani senin sayfa kaynağından bakınca google reklamları normal şekilde görünüyor.

    YanıtlaSil
  32. Sevgili biyografi, memurdostu'nun anlatıp benim onay verdiğim şey tamamiyle doğrudur. Yanlış olan neyse bir zahmet açıklarsan iyi olur.

    İkinci olarak web tarayıcılar o kodları yorumlarken olması gereken gibi yorumluyorlar. Örnek vermek gerekirse;

    "<" yerine "&lt" yazıyoruz. Ancak web tarayıcısı onun "<" olduğunu biliyor ve öyle gösteriyor ;)

    Burda "<" yerine "&lt" yazarak o etiketi pasif konuma sokuyoruz ;) Çünkü Blogger şablonunda o koyduğumuz yere scriptin parantezlerini direkt yazarsanız şablon hata verecektir.

    Unutmadan burada "&lt" nin sonunda noktalı virgül de var. Ancak yorum alanında "<" şekline dönüşmemesi için koymadım.

    YanıtlaSil
  33. Hocam Reklam kodu çalışman için teşekkür ederim, sağol.

    YanıtlaSil
  34. damacana ve sana çok teşekkürler kolayca uyguladım sevgiler..

    YanıtlaSil
  35. ben daha farklı bir şey arıyorum burada anlattılarınızı uyguladım çalışıyor fakat ben yazının benim istediğim yani çağırdığım paragraflarda çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabiliriz http://www.tr-sinema.net/madagascarin-kahramanlari-donuyor-izle-oku.html bu sayfadaki gibi

    YanıtlaSil
  36. @Mayk, şimdilik böyle birşeyi yapmak zor. Yani yazının orta bir yerinde reklam çıkarmak.

    YanıtlaSil
  37. yapılabilir css ile öteleme yapılıp yazının orta bi yerlerine reklamlar eklenebilir ama kullanışlı değil...

    YanıtlaSil
  38. Tüm yazıların değil de sadece bir yazının içine reklam yerleştirme imkanımız var mı? Yani blog yazılarını yazdığımız yere JavaScript ekleyip yazıyı kaydettiğimizde JS çalışmıyor.

    YanıtlaSil
  39. @arabacı, blogunda 3 adetten fazla reklam görüntüleniyorsa, yazı içine koyduğun reklam görüntülenmeyecektir. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

    YanıtlaSil
  40. Blogda 2 adet reklam var. Bi tane de yazı içine koyayım diyorum, olmuyor. Sorun, Blogger postlarında JS kullanılmaması galiba.

    YanıtlaSil
  41. Selam

    ben bunu denemek istedim ama

    Maalesef isteğinizi yerine getiremedik.

    Bu hatayı Blogger Destek veya Blogger Yardım Grubu'na bildirirken lütfen şunlara dikkat edin:

    * Bu hatayı aldığınız sırada hangi işlemi yaptığınızı açıklayın.
    * Aşağıdaki hata kodunun yanı sıra ek bilgi sağlayın.

    gibi bir hata verdinasıl çözebilirim yada bu hatayı neden verdi?

    YanıtlaSil
  42. @Malignant, cümle alem bu reklam işini yapabildiğine göre sorun sizin şablonunuzdan dolayı ya da sizin bir yerlerde yanlış bir işlem yapmanızdan kaynaklanıyor. Ayrıca yazdığınız uyarı mesajından hangi hatanın kaynaklandığını nasıl anlayabilirim?

    YanıtlaSil
  43. Ben sorunumu buldum çözdüm,konu için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  44. teşekkürler eline sağlık çok iyi paylaşım

    YanıtlaSil
  45. Sürekli şu şekilde bir hata alıyorum reklamlar hepsiburada reklamları adsense değil

    " Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
    XML hata iletisi: The reference to entity "categoryID" must end with the ';' delimiter. "

    YanıtlaSil
  46. Damacan'a ve MAfiamax'a Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  47. Teşekkürler....

    YanıtlaSil
  48. Benim şablonda div class='post-footer' yok. Nasıl yapmam gerekiyor bu işlemi bilgin varmı acaba.

    YanıtlaSil
  49. Tesbi gibi bende de 'post-footer' yok !?

    YanıtlaSil
  50. @cobija ve tesbi,
    Ben bu yazımı Blogger'ın varsayılan şablon yapısını baz alarak yazmıştım. Başkaları tarafından yapılmış veya değiştirilmiş temaların yapısını bilemeyeceğim için bu tür sorulara genelde cevap vermiyorum.

    Ancak, herkeste olması gereken bir kod satırını aşağıda paylaştım. Bu satırdan sonra reklamı yerleştirebilirsiniz.

    <div class='post-body'>
    <data:post.body/>
    Buraya reklam kodunuzu ekleyin

    YanıtlaSil
  51. sevgili hocam memurdostunun yukardaki dediği ve sizin onay verdiğiniz gibi yaparsak reklam yorumların altında kalıyor.sizin yaptığınızı uygularsak reklam hemen yazının bitiminde görünüyor dolayısıyla reklamı yazının devamı sanarak tıklayanlar artıyor.o yüzden sizin uygulamanızı sitelerine uygulamaları insanların yararına olur. umarım anlatabilmişimdir.neyse fazla önemli değil zaten.

    sayın hocam benim bir sorum olacak: damacanın yaptığı gibi yazı içerisine reklam koyduk tamam da yazı reklamın altından başlıyor ben istiyorumki yazı reklamın yanından başlasın.damacanadaki gibi yani.bunun yolu yordamı nedir biliyorsanız bize açıklayabilir misiniz?teşekkür ediyorum yardımlarınız için

    YanıtlaSil
  52. @biyografin,

    Orada CSS kullanılarak reklam sola dayalı hale getiriliyor. Dolayısıyla da içerik arta kalan alana yayılıyor.

    Yazı başlığından sonra gelecek şekilde reklam kodunu yerleştirdikten sonra reklama bir div sınıfı atayın ve CSS kodlarından şu kodları ekleyin.

    Örnek:
    <div class='adsense-reklam'>
    Reklam kodlarınız
    </div>

    CSS Kodları
    .adsense-reklam {
    float:left;
    margin: 0 5px 5px 0;
    }

    YanıtlaSil
  53. data:blog.pageType =="item"'>

    arkadaşlar bendeki şu "quat" yazanlar kalkmıyo ne etcem yaw ? siliyorum yane "item"' haline getiriyorum otomatik tekrar atıyo ????

    YanıtlaSil
  54. @ipekyoluforum,
    Blogger çift tırnak işaretlerini &quot şekline çevirir. Onları düzeltmene gerek yok.

    YanıtlaSil
  55. sizin belirttiğiniz kodlarla yazı sonuna (footer'a) eklemeyi başardım fakat, damacana'da belirtilen kodları eklediğimde yazı başlığında reklamları bir türlü göstermedi ve kodlarıda silmeme izin vermedi.

    YanıtlaSil
  56. az önce yazmıştım ayrıca favicon u nasıl eklediğinizi sorabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  57. @Adsız,
    İlk sorun için damacana'ya sormanı tavsiye edeceğim.

    İkinci sorun için de Google da Blogger'da favicon şeklinde arama yapmanı öneriyorum.

    İkinci sorunun cevap yeri burası olmadığı için seni yönlendirmek zorunda kaldım.

    YanıtlaSil
  58. selam arkadaşlar adsense reklam kodlarımızı nasıl bulacağız bir aydınlatabilirmisniz. Ben yeni bir blog açtım ve reklam kodlarımı anlatıldığı gibi yazı içine koymak istiyorum ama reklam kodlarımı nereden açacağımı bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  59. @@14,
    Google Adsense'e kayıt olup onay aldıktan sonra ilgili hesabından reklam birimi oluşturacaksın. Yani reklam kodunu bir yerlerde dağıtmıyorlar.

    Kayıt olmak için (Bir ay bekleyebilirsin) : https://www.google.com/adsense/g-app-single-1

    YanıtlaSil
  60. Ya kusura bakmayın ben bu işlerin acemisiyimde kafa biraz odun:)bişey anlamadım.Blogger den bi örnekle daha detaylı açıklar mısınız

    YanıtlaSil
  61. Merhaba, hepsiburada reklamıyla ilgili aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Ne yapabileceğimi bilen var mı?

    Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
    XML hata iletisi: The reference to entity "categoryID" must end with the ';' delimiter.

    YanıtlaSil
  62. @manyak,
    Reklam kodunu e-posta ile mafiamax{at}mynet.com adresine atarsanız ilgilenerim. Reklam kodlarını buradan yorum yoluyla yazmaya kalktığınızda sorun oluşturacaktır.

    YanıtlaSil
  63. Merhaba Mafiamax sana bir şey sormak istiyorum.Bu kodlar doğrultusunda yazı başlarken ve bitince reklamlarımız çıkıyo herşey çok iyi ve çok güzel bunların dışında birde yazının ortasında reklam çıkartan bloglar var bu işin sırrı nedir bu konuda da bizlere yardımcı olurmusun?

    Bizim bu standart kodlardaki yorum formunun üzerinde kalan reklam çok fazla tıklanmıyo o reklamı eğer yapabilirsen yazı içine koyabilirsek kazancımızda önemli miktarda artış olacaktır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  64. @Azohba,
    Merhaba. Blogger'ın şablon yapısı gereği yazının ortasına reklam koyabilmek için yazınızı yayınlarken reklam kodunuzu koymanız gerekir. Çünkü şablona yapacağını müdehale ile ancak başıan veya sonuna koyabilirsiniz.

    Yazının ortasındaki reklam tabii ki daha çok tıklanma potansiyeline sahip. Bazı kimseler yazının başında sola veya sağa dayanık şekilde de kullanıyor. Ama bu basit CSS tanımlaması ile olabilecek bir şey. Fakat ortadaki gibi bir etki yaratmıyor.

    YanıtlaSil
  65. Merhabalar bu güzel bloğu hazırladığınız için çok teşekür ederim. Ben şablona adsense kodlarını yerleştirdim ancak birde yazı içine istediğim yerlere bağlantı birimi yerleştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım yada yapabilir miyim?

    YanıtlaSil
  66. reklamları sorunsuzca yazı sonuna eklemeyi başardım. reklam sola dayalı olarak çıkıyordu. kod ekleyerek ortaladım. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  67. bu şekilde sitede adsense reklamlarımı ekledim.anasfada bulunan son yorumlara tıklayınca açılan sayfada kod ile eklenen adsense reklamları görünmüyo bu nasıl düzeltilir.

    YanıtlaSil
  68. merhaba ben yapamadım. ben wordpressteki gibi yapmak istiyom şu sitedende baktım http://www.bilgekral.com/2011/01/bloggerda-konu-basligi-altina-reklam_09.html ama yapamadım.

    YanıtlaSil
  69. @ahmet,
    'anasfada bulunan son yorumlara tıklayınca açılan sayfada kod ile eklenen adsense reklamları görünmüyo bu nasıl düzeltilir.' demişsiniz. Bu ne demek? Eğer yazının kendi sayfasına gittim ve reklam görünmedi diyorsanız hatalı işlem yapmışsınız demektir. Burada anlattıklarımı aynen yerine getirdiyseniz sorun olmaması gerekir. Lüfen blog adresinizi paylaşın ki yardımcı olabileyim.

    @alican,
    O blog size ait olmasın? Size ait değilse sahibine sorun bence.

    YanıtlaSil
  70. Adsense 2. onayı versin gelirim artsın hit yağmuruna tutacam seni çok soal :D

    YanıtlaSil
  71. @Mesut ZEYTİN // Hayalcin,
    Rica ederim. Bu sıcak havalarda yağmur iyi olur valla :)

    YanıtlaSil
  72. paylaşım güzel bilgiler için tşkler.

    YanıtlaSil
  73. Bendece güzel ama ben bu Oyunlar sitesine girdiğimde baya hoş ve güzel görünüyor. Bloglar güzel olmasada bu yer için bişi demiyeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin teşekkürler

    YanıtlaSil
  74. bende html düzenle kısmında witget i genişlet seçeneği çıkmıyor ve çoğu yerlerde aratın altına yapıştuıın diye verilen kodları arattığımda hiçbiri çıkmıyor yapamıyorum ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Emre,

      Yeni arayüzde Widget'a atla butonuna basıp, açılan menüden herhangi bir seçeneği seçtiğinde tüm kodlar açılmış oluyor.

      Sil
  75. kardesim iyi güzel anlatmıssında, sag tuş yasagı koymuşssun. şimdi ben bu kodu nasıl kopyalıyacagım ? söylermisin bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kodu kopyalamak için CTRL+C tuşlarına basarsanız kopyalamış olursunuz ;)

      Sil
    2. ctrl+c ile kopyalandığını biliyosan niye sağ tık engeli koyuyosun

      Sil
    3. Bu engelleme yazı kopyalanmasın diye koyulmadı da ondan.

      Sil

Yorum Gönder