Bunu da gördük: Wordpress.com'a Erişim Yasağı Getirildi!

Wordpress.com'a erişim yasağı getiirldi.Bilgisayarımı açtım ve RSS'lere bakayım dedim. Ama o da ne?! Tüm bloglar Wordpress.com'a erişim yasağı getirildiğini yazıyor. Tabi çok çabuk bir şekilde blogküre toplanmış ve bu konu hakkında yazılar yazmış. Ayrıca erşimi delmek için türlü türlü yöntemler açıklanmış. Wordpress.com'a getirilen yasak hakkında hiç bir açıklama yapılmazken, yasağın getirilmesinin nedeninin bir blog yüzünden olduğu düşünülüyor. Türk aklı ya, tüm Wordpress yasaklanmış. Halbuki alanadı.wordpress.com'un yasaklanması gerekmiyor mu ey TTnet!!!


Gerçekten acayip bir şekilde kızgınım ve bu saçma hareketin bir an önce sonlandırılması gerekiyor. Yarın bugün Blogger'ın veya başka bir blog servisinin yasaklanmayacağını kimse bilemez. Çünkü ratgele Blogger bloglarını gezdiğimde XXX içerikli bir çok siteye rastladım ve Google'a şikayet et butonu ile şikayet ettim. Allah'tan TTnet ve "ileri" mahkemelerimiz bu blogları görmemiş. Yoksa Blogger'a da veda ederdik!

Erişimi delmek için anlatılan yöntemleri bir daha yazmama gerek yok. Türk blogküresinde yeterince anlatılmış. Hem blogküresinde takip ettiğim blogların nabzını tutmak için hem de yöntemleri öğrenmek için:

aYYaS Blog! , bildirgeç, blog kazanı, Blog ve Wolkanca, Damacana, dmry, TaFuGu Blog!

Yorumlar