Efsane Oyun MAFIA'nın Devamı Geliyor!

MAFIABir yaz akşamıydı onla tanıştığım zaman. Sevgili çocukluk arkadaşım Volkan'dan almıştım MAFIA oyununu. İlk kez orda görmüştüm. Bu yüzden de pek bir heves yoktu içimde. Ama aldık bir kere, yüklemek gerekti. Eve geldiğimde CD'leri yüklemeye başladım, bir de o zaman 3 CD olunca bu da neyin nesi diye de iç geçirmiştim. Yükleme: %89...%95...%100. Evet oyunu oynama vaktim gelmişti.

Oyun beni süper bir giriş videosu ile karşılamıştı. Video o kadar güzel hazırlanmıştı ki aslında oyun kendini burada hissettirmeye başlamıştı. Ve oyunu açar açmaz mükemmel bir grafik ile karşılaşmış, oyun sonunda ise atmosferine aşık olmuş, senaryoya bitmiştim. :-))

Oyunu bir kaç kez bitirdikten sonra, inşallah devamını yaparlar diye bir umut besliyordum. Ama onca taramadan hiç bir sonuç çıkmamıştı. PCnet'ten ERENDURANLI (Eren)'de bu oyunun manyağı idi. İkimiz kaç kez konuşmuşuzdur. Dün de MSN'de kendisi bu haberi verdiğinde sevinçten havalara uçtum. Şimdi başka bir yerde daha haberini görünce iyice emin oldum. Efsane geri dönüyor...

Bu oyunu oynamamış kişileri şansız olarak nitelendirmek hiç te yanlış olmaz. (Tabi bu tür oyun sevenler için) Ancak hala geç sayılmaz. Oyunu oynadıktan sonra pişman olma ihtimaliniz yok denecek kadar az. Kefilim.

Şimdi sizi ilk oyunun tanıtım videosu ile baş başa bırakmak istiyorum:


Yorumlar

  1. bende bu oyunu deliler gibi bekliyorum ne crysis ne başkası bana bu çıksa yeter

    YanıtlaSil
  2. En büyük korkum devam oyunlarında yaşanan sorunlar. İnşallah ilkini aratmaz.

    YanıtlaSil
  3. http://www.2kgames.com/mafia2/ ağlamak istiyorumm

    YanıtlaSil
  4. Allah'ımmmm. Eren bu güzel haberi verdin ya, Allah gönlüne göre versin inşallah. Resimlere bakınca aynı havayı kokladım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder