Gezilesi Blog ve Siteler: Güncellendi

Son zamanlarda belli başlı bloglarda çokça zaman geçirdiğimin farkına vardım. Bu bloglardan ziyaretçilerimde faydalansın diye blogları "Gezilesi Blog & Siteler" kısmına ekledim. Yazımın devamında eklediğim ve varolan bloglar hakkındaki düşüncelerimi okuyabilirsiniz.


Eklenen bloglar:

Damacana (http://www.damacana.org/): Bu blog son zamanlarda çokça takip ettiğim bir blog. Blogun sloganı olan 'çok seslilik', içeriğin her an güncellenmesini sağlıyor. Çünkü blogta bir çok yazar var. Site yöneticisi Damacana. Blogun en sevdiğim yanı, Blogger ile ilgili yazıların çokça çıkması. Malum Blogger ile ilgili ipuçları Wordpress kadar yok.

eburhan (http://www.eburhan.com/): Hani ünlüleri tanırlar ya, ben de geri kalmayayım; Erhan'ı taaa PCnet'ten beri tanıyorum. O zamanlar küçük bir çocuktu. Blog mülog ta tutmazdı. Ama bir tutmaya başladı, pir başladı :-)) Çünkü blogunda her daim bir servisin veya programın tanıtımını ve kullanımını anlatan makaleler yayınlanmakta. Gerçek anlamda hiç günlük tutmaz :-)) İşi gücü webtir.

yakuter (http://www.yakuter.com/): eburhan'ın tavsiyeler kısmından ilk defa ulaştığım güzel şahsiyet. O da her daim yeni servislerden ve programlardan bahseder. Ama kişisel konularıda konuşur. O kadar samimidir ki özel sayılabilecek etkinlik fotograflarını bile ziyeretçileri ile paylaşır. Türk blogküresinde bayrağı çekenlerden biri.

Varolan bloglar:

aYYaS Blog! (www.pcnet.com.tr/ayyas): Kendisini PCnet'ten tanırım. Sevgili moderatörümüzdür. Blog yazarlığını başladığım ilk zamandan beri takip ederim. Çeşitli kategoriler altında onlarca yazısı vardır.

TaFuGu Blog (http://www.tafugu.blogspot.com/): Her türlü teknoloji haberinden bulabileceğiniz bir blog. Özellikle cep telefonları hakkında yazı yazmayı çok sever :-) Bence sürekli eğitim veren bloglardan sıkıldığınızda ilk başvuracağınız bloglardan biri. Ne bu sürekli şu ipucu, bu ipucu... Sosyal olaylara da çok duyarlıdır. (bknz: son yazısı, site footer'ı)

Dilim döndüğünce sevdiğim bu bloglardan bahsetmek istedim. Çünkü hepsinin yeri ayrıdır bende. İnşallah açıklayıcı olabilmişimdir.

Yorumlar

  1. Erhan Mafiamax da benim sürekli takip ettiğim bloglar arasında ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ediyorum Erhan..

    elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum..

    YanıtlaSil
  3. En sonunda benim bloguda eklemişsin Erhan..

    http://geccetr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Benimkinide bigün eklersin inşallah.. =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder