MAFIA 2'nin İlk Videosu

Oturduğunuz yere sıkı tutunun, çünkü MAFIA 2'nin ilk videosu yayınlandı... Lafı hiç uzatmayacağım. Sadece izleyin ve efsanenin geri dönüşüne tanık olun!!!

Yorumlar

  1. Mükemmel bir haber yahu. Mafia I gerçekten mükemmel bir oyundu ve bence halâ da öyle. 1930'lardaki o Amerika atmosferini yaşamak, o eski arabaları sürmek, mafia silahlarıyla ortalığı dağıtmak anlatılamaz birşey.


    Videodan izlediğim kadarıyla Mafia II'de Tommy yok herhalde. Yerine başka bir kararter koymuşlar.

    Bu arada Mafia I'de karakterlerin yüz modellemeleri o zaman için en iyisiydi. Mafia II'de de grafiklerin oldukça geliştirilmiş olduğunu gördüm. İnşalla çok yüksek donanım gereksinimleri olmaz.

    YanıtlaSil
  2. Videonun ilk başında bir herif var, bir ara acaba o mu dedim ama değil. Tommy MAFIA'da her ne kadar öldüyse de yaşlandığında (1960'lı yıllar) öldürülmüştü. MAFIA 2 1960 yılından önce geçecek, ama Tommy yok galiba senin dediğin gibi.

    YanıtlaSil
  3. Bundan haberim yoktu mafia oyununun tam bir hayranıyım videoda oyunun 2.sinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor gibi umarım konusuda güzel seçilmiştir bu arada video'nun son kareleri bana "Sıkı Dostlar - Goodfellas" filmini hatırlattı
    Haber için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Gavlamı seven :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder