MaFiAMaX Blog! Adresi Değişti!

MaFiAMaX Blog!Yaklaşık 4 aydır yayın hayatında olan MaFiAMaX Blog!'a artık http://www.mafiamax.com/ adresinden de ulaşabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğüm birşeydi ve sonunda sevgili Eren'in (PCnet'te erenduranlı, ayrıca yayın hayatına yeni başlamış www.codbirligi.com'un kurucusu) desteği ile yeni alan adımı tescillemiş oldum.

Peki Bundan Önceki Adresim Ne Olacak?


Blogger'ın verdiği destek ile eski adresim olan http://mafiamax.blogspot.com/ adresinden de bana ulaşabilirsiniz.

En son olarak bir konuya değinmek istiyorum;

Siteme bağlantı vermiş blogcular, adresimi http://www.mafiamax.com/ olarak değiştirirlerse çok sevinirim.

Yorumlar

  1. estağfurullah ben sadece benimde bidliğim 1-2 püf noktasını göstermişsem göstermişimdir o kadar :) gerisi senin emeğin yayın hayatında yeni adresinle başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  2. Abi bana bu alan adını almam için vesile oldun. Dagha ne olsun!

    Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. yeni alan adın hayırlı uğurlu olsun...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim TaFuGu.

    YanıtlaSil
  5. Mafiamax merhaba, ben domain alıp şu andaki bloguma transfer yapıcam ama endişem transfer uzun sürermi sizin ki ne kadar sürede oldu? Ayrıca domain transfer sırasında bir kaç yerde okuduğuma göre sorunlar yaşamışlar. Sağlıklı bir şekilde yapabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. @merwick merhaba, endişe etmene gerek yok. 1 gün sonra herşey yoluna giriyor. Domain yönetimi çok kolay, korkmana gerek yok. Şimdi sana burdan anlatmak gerçekten uzun sürebilir bu yüzden Erdal'ın yani Damacana.org'un bu konu hakkındaki yazısını sana göstereyim.

    Blogger Domain Yönetimi - Damacana.org

    YanıtlaSil

Yorum Gönder