Avea'nın Sizi Kaçırmasını İster miydiniz?

AveaBu sabah Avea'dan çok ilginç bir mesaj geldi. Mesajın gönderen kısmında "AcilCikis" yazıyordu. Mesajın tam metni aynen bu:
Bulunduğun ortamdan kurtulmak istediğinde 9898 AcilCikis servisini arayın, sizi geri arayıp kurtaralım. Üstelik Ekim sonuna kadar ücretsiz! Bilgi:500

İlk gördüğümde haliyle anlayamadım. Tekrar okudum ve anladığım şeyse "yuh" diye içimden geçirdim. Ama madem bedava hemen denedim :-) (normalde 6 kontörmüş) Aradığımda biz bant kaydı biraz sonra beni arayacağını söyledi. Yaklaşık 30 sn. sonra beni aradı. Tabiki yine bir bant kaydı ve aynen şöyle diyor:


Sevgili abonemiz acil çıkış servisini aradınız. Biz de sizi içinde bulunduğunuz sıkıcı ortamdan kurtarmak için geri aradık. Şimdi lütfen az sonra söyleyeceklerimi benim ardımdan yüksek sesle tekrar edin. "Neee! Gerçekten mi? Şimdi mi? Peki tamam, hemen geliyorum. Tamam, kimseye bişey söylemem. Hadi görüşürüz birazdan, hoşçakal."

Eminim içimizden bazıları bu taktiğe başvurmuştur. Ben de bir keresinde böyle bir taktik denemiştim. Allah'tan o anda beni arayan olmamıştı :-) Bence servisi verimli kullanmak istiyorsanız, telefonunuzun ayar menüsünden sesli mesaj numarasını 9898 olarak kaydedin. Böylece cebinizde bile olsa telefonun 1 tuşuna uzun basınca bu servisi aramış olursunuz :-)

İyi kaçışlar...

Yorumlar

  1. banada gelmişti omesaj ben okumadan silmiştim =) birde ben deneyeyim :D

    YanıtlaSil
  2. bu işime yarayacak galiba :P

    Peki birazdan geliyorum :D

    YanıtlaSil
  3. naaptın, kimseye söylememen gerekiyordu!!

    YanıtlaSil
  4. Ben de okumadan silmiştim. Kimseye söylemem kısmı bence süper.

    YanıtlaSil
  5. Avea birileri sorarsa bahanemiz olsun diye iyi düşünmüş. Yoksa biri sorarsa ne yaparız :-))

    YanıtlaSil
  6. Artık kontör almak için ne yapacaklarını şaşırdılar.Nokialar için bu servisin aynısını yapan bi program vardı bi süre veriyodunuz o zaman telefonunuz aranıyor gibi çalıyordu yalandan alo falan diyip istemediğiniz mekandan ayrılıyodunuz...

    YanıtlaSil
  7. Cep telefonu kullandığım ilk günden bu yana yapılan en saçma ve gereksiz hizmetti. bunu yaptığı için avea ya alkışlarımı yolluyorum. bu konuya parmak bastığın içinse teşekkür ediyorum sana mafiamax.

    YanıtlaSil
  8. güzel bi uygulama..ben genelde acil çikişlar için alarm kuruyorum çaktirmadan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder