Benim Hayallerim Var...

Bir yaz tatilini daha geride bıraktım. Koca 3 ay boyunca bir sürü şeyler yaşadım. Tatil anlamında pek birşey yaptığım söylenemez. Tenim tuzlu suyu görmedi, o kadar söyleyeyim :-) Yazın başında bu yazımda anlattığım gibi staja başladım. Stajda bir çok kişi ile tanıştım, iş ortamını öğrendim, bürokrasiyi öğrendim, öğrendim oğlu öğrendim...


Bu arada blog yazarlığına acayip şekilde bağlandım. Öyleki benim gibi oyun oynamayı seven biri oyunları unuttu! Ama insanoğlunun hayatında belli dönemler vardır; çok farklı deneyimler yaşarsınız, farklı şeyler denersiniz. Benimki de böyle birşey oldu. Stajı yaparken bir bitsin şunları şunları yapacağım diye plan yapıyordum, ama çoğu fos çıktı. En çok yüzmeye gitme planları yapıyordum ama bu yaz öyle bir dalgaya kapıldım ki bir türlü kurtulamadım. Denize gitmeden dalgaya kapılmak çok garip birşey!

Siz anladınız nasıl bir dalga olduğunu... Açmaya, dallandırmaya gerek yok. Ama 3 ayım hayal kurmak ile geçti. Bir yandan bana sürekli eşlik eden Poets Of The Fall bir yanda hayallerim. O kadar çok hayal kurdum ki! Hayal kurmak için para vermemek ne güzel. Dünya üzerindeki herkesin, o çok az olan ortak yanlarından bence en değerlisi hayal kurmak. Herkes hayal kuruyor. Hayaller, hayaler, hayaller...

Gece yatarken hayal kurup uykuya daldığında rüyaya dönüşmesi ne güzeldir. Sabah kalktığında da sanki hiç uyumamış gibi hayallerine devam edersin. Leyla gezersin, günlerin nasıl geçtiği umurunda bile olmaz. Ama sen bilirsin hayal kurmak güzeldir.

Küçüçük bir veletin bile seni anlaması ama o kişinin seni anlamaması ne garip birşeydir. Acaba insanlar birbirini anlamamak için çabamı sarfediyor?! Ama olsun benim hayallerim var, POTF var, he bir de Yalın'ın Ben Bilmem şarkısı var. Herhalde bir şarkı bu kadar bana uyardı.

Anlatmak istediğim o kadar çok şey varki. Ama bir türlü konsantre olamıyorum. Habire hayaller, hayaller, hayaller...

Benim alçaktan uçtuğum, bir ayağımın sürekli yere sürttüğü hayallerim var...

Yorumlar

  1. Erhan bunlar hepimizin zaman zaman yaşadığı şeyler.Bende arasıra o garip hisleri o garip duyguların içine giriyorum.Kurduğum hayaller öyle bi hal alıyoki artık hayaldemiyim gerçektemiyim hepsi birbirine karışıyor.
    Aklıma Ceyhun Yılmazın bi şiirinden bi satır geldi:
    Ben sana yanarken şimdi Sen kim bilir nerede üşüyorsun
    (Ne alakaysa)

    YanıtlaSil
  2. kocum sen al çamlıca 1892..kop gel üsküdara gökhan abin elinden tutsun bi güsel ayıptır bu kadar ara vermen..bide orhan abi var ara bakalım ne yapıomus slm söle bizden de =))

    YanıtlaSil
  3. Valla en sertinden bir Çamlıca gazoz alacağım. Kafayı dağıtmak gerek :-)

    Ali, se istemesende geliyorum yaınına merak etme...

    YanıtlaSil
  4. merhba bloğunuz çok hoş aydınlatıcı bir çok bilgi var.

    Birkaç sorum olacak

    Bloğunuz en üstündeki mafiamak da en son yazıları var değeişen feen burner in hizmeti bu nasıl yapılıyor?

    İkincisi yine feed burner ın bir hizmeti var e-mail üyeliği için.Bloğa yerleştiriyorsunuz yazılanlara üye olunabiliyor.Feed burner e üyeyim ama beceremedim bunları.Yoksa o hizmetler ücretli mi.Anlatım şekliniz çok iyi olduğu için size sordum.Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. Keşke bu yazıma yorum yazmasaydınız, bana e-mail atsaydınız ;-)

    Ama sorulan soruyu geri çevirme gibi bir adetim yoktur.

    Feedburner'a kullanıcı adınız ile giriş yaptıktan sonra, "My Feeds" sayfasına geleceksiniz. Bu sayfada eğer kayıtlı iseniz site beslemelerinizi göreceksiniz. Eğer Feedburner'a sitenizin beslemesini tanıtmadıysanız, ana sayfada arama kutusu gibi olan kutuya site adresinizi yazın ve Feedburner'ın beslemenizi bulması için "next" diyin. Beslemeniz bulunduktan sonra açılan sayfada beslemenize bir başlık atın ve kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan 2 pencerede de "nezt" diyin. Şimdi önünüze çeşitli servisler (Blogger, WP...) için önerilerin bulunduğu sayfa çıkacak. Bu sayfanın üstünde bulunan "Publicize" butonuna basın. Açılan sayfada yan menüde bulunan "Headline Animator" ü seçin. Buradan gerekli ayarları yapın ve kodu alıp sitenizde uygun bir yere koyun.

    YanıtlaSil
  6. Sitenin tasarımını ve içeriğini çok beğendim.
    Link değişimi yapmak istiyorum.
    İlgilenirseniz codegon27@hotmail.com 'a mesaj atabilirsiniz.
    codegon27.blogcu.com
    BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

    KONU HAKKINDA MUTLAKA BİR CEVAP BEKLİYORUM(MAİL)

    YanıtlaSil
  7. Staj hayırlı olsun. Hayallerdir biz insacıkları yaşatan ne güzel ki bir çocuk gibi hala inadına hayal kurabiliyorsun dostum. Bu kısım çok güzeldi."Benim alçaktan uçtuğum, bir ayağımın sürekli yere sürttüğü hayallerim var..."bence ara ara deneme yaz bizde okuyalım. İçinde bir cevher var belli :)

    YanıtlaSil
  8. Hayal kurmadan yaşanamaz, bunun aksini iddia eden varsa aklını alırım :-)

    Ama hayal kurarken dediğim gibi "...bir ayağımın sürekli yere sürttüğü hayallerim var..."

    Denemem konusuna gelince; geçenlerde düşündüm. Bu blogun amacı sadece bilgi paylaşım olmamalı. Bu yüzden ara ara böyle duygularımı yazacağım...

    Bu yazımı da yazarken içimden ne geliyorsa yazdım ve hemen yayınladım. Yazarken sanki biriyle dertleşiyordum :-)

    Eda abla o beğendiğin kısım var ya inanır mısın bir anda dilimden klavyeme döküldü ve ben de yazdım.

    YanıtlaSil
  9. amanın sen ne kadar dertlenmişin bak tamam gazoz flan ii hoş ama gel ben sana bi kıyak yapıyım al yanına da en köpek öldüreninden bi şarap ya da du sen al bi tılsım ben sana bi şargoz yapıyım ne dert kalır ne keder tatlı tatlı misss

    YanıtlaSil
  10. benımde hayallerim war (=

    bazen saatlerce kurdugum , ama hiç wazgeçmediğim. . . her ne kadarda cok hayal kurmak delirmeye bı adım daha yakınlaşmak deselerde. . .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder