Gelişmiş Arama Kutusu Çalışmıyor

Blogger Arama KutusuGüncelleme: Blogger'ın bilinen sorunlar sayfasında bu sorununda listelendiği açıklandı. Şimdilik sorunun kaynağı araştırılıyor.

Vakti zamanında Blogger'ın gelişmiş arama kutusu sayfa ögesini (widget) duyurmuştum. Bu sayfa ögesi duyurulur duyurulmaz kullanmaya başladım. Ancak 3-5 gündür her nedense çalışmıyor. Bunun hakkında Blogger Draft bloguna baktığımda başkalarının da bu sorunu yaşadığını gördüm. Ben de yorum (en altta) da bulundum ve daha Blogger ekibinden bir cevap gelmedi. Herhalde onlarda sorunun kaynağını bulamadılar. Sürekli onlar için dua ediyorum :-) sorunu tez zamanda bulurlar inşallah.

Yorumlar

  1. Blogger biraz ilgi istiyor sanırsam google'a yakıştıramıyoprum zaten=)

    YanıtlaSil
  2. Erhan bloguna girince bazen google server bulunamadı diye bir siteye yönleniyor.Sorun kullandığın bi servisten kaynaklanıyor heralde bizde böyle bi sorun yok ama senin bloguna girince ara sıra google server bulunamadı diye kara bi site açılıyor ve 30 saniye sonra tekrar deneyin diyor.Genellikler yorumlara bakarken falan oluyor...

    YanıtlaSil
  3. Gökhan ben de bir kaç defa aynı sorunla karşılaştım. Sunucu daki aşırı yüklemeden dolayı anlık bir düşme oluyor. Ama orda yazığı gibi 30 sn beklemeye gerek yok. Sayfayı yenilediğinde sorun ortadan kalkıyor. Açıkcası sorunu hiç irdelemdim şimdiye kadar. Eğer bundan sonra da sık sık yaşarsam araştıracağım. Sağol ilgin için.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar ben de aynı sorundan muzdaribim. Arama kutusu çalışmadığı gibi saat ve tarih eklentisi de çalışmıyor. Sanırım Blogger hepsini bir elden geçirmesi gerekecek...

    http://www.erkanozseyhan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. @M. Erkan Özseyhan,

    Galişmiş arama kutusu çalışıyor. Yazıyı bir sene önce yazmıştım ve sorun o vakit vardı.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar Aynı Sorundan Benim Sitemdede Var Eski Kayıtları Bulamıyor Yeni Kayıtları Bulabiliyor. Mesela Benim Bir İki Gün Önce Yaptığım Kayıtları Çok Rahat Buluyor Fakat Daha Eski Kayıtları Bulamıyor Bunun Sebebini veya Çözümünü Bilen Varmı ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder