Hayatın Detayları

Gün içinde yaşadığımız olaylarda detayları ne kadar görebiliyoruz? İnsanın doğası gereği belli bir detaya kadar algılama yeteneğine sahibiz. Film izlerken hızlı sahnelerde bir çoğumuz tekrardan sahneyi izler, olmadı videoyu yavaş çekimde oynatırız. Bunlar hep detayları görmek için yaptığımız hileler. Peki hiç olmadığı kadar detaylı görmeye ne dersiniz? Ama sizi baştan uyarayım, detaylar hiç bir zaman bitmez. Bizimkisi saniye de 2000 küsür kare oranına sahip videoları izlemek olacak. Tabii normalde izlediğiniz videoların saniyede 25-35 kare oranına sahip olduğunu unutmayın :-)


Yorumlar

  1. sende bnm gibi sıyırıksın evlat al kamerayı gel..çıgır acıcak bi video da biz sunalım..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba iyi bayramlar. Siz galiba bloggere 10 dolar verip www.xxxxx.com şeklinde bir adres almıssınız. Bende böyle bişey düşünüyorum ama ben bu şekilde adresli bi site alınca üstteki çubuğun görünmeyeceğini zannediyordum. Bu üstteki çubuğu alan adı alsak bile koymak mecburi mi, yoksa bu sizin tercihiniz mi?

    YanıtlaSil
  3. Size de iyi bayramlar.
    Alan adını Blogger'dan almadım, zaten Blogger'ın böyle bir hizmeti yok. Alan adını Websahibi.com'dan aldım. Sonra Blogger'ın ayarlar kısmından gerekli düzenlemeleri yapıp mafiamax.com'a yönlendirdim.

    Üstteki navbar'ı ise alan adını değiştirince kaldıramazsınız. O blogun şablonunda olan birşey. 5 satırlık CSS kodu ile kaldırılıyor. Ben kendim istemedim. Blogger'ın şartlarına göre navbar'ı kaldırmak yasak (tabi değişmediyse) Gerçi şimdiye kadar kimsenin navbar'ı kaldırdığı için uyarı aldığını duymadım.

    Son bir söz, hem size hem de diğer ziyaretçilerime; lütfen benimle farklı bir konu hakkında iletişime geçmek isterseniz mafiamax@mynet.com mail adresinden ulaşın. Blogumun künye kısmında MaFiAMaX'e tıklarsanız Blogger profilime ulaşabilirsiniz. Böylece başlıkların altında konu dışı yorumlar olmaz.

    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  4. size iyi geceler blogumda zaten vardınız linkiniz vardı amafazla oldugundan gözükmedi galiba isterseniz bir tanıtım yazısıda hazırlyabilirim ama becerebilirmiyim bilmiyorum zar zor sandluva.com tanıttım anlayamam beceremem yani tanıtımı tekrardan iyi bayramlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder