Lanetlemek İş Çözmüyor

Dün yaşanan hain saldırı hakkında yazı yazmak istedim ama yapamadım. Çünkü söyleyecek söz bulamıyorum. Ülkeyi yönetenlerimiz sağolsunlar şimdiye kadar bu olayı lanetliyoruz demekten öteye gidemediler. Yani lanetlesen ne olur! Bana çok komik geliyor. Ben öyle bazılarının dediği gibi hadi bir an önce operasyon yapalım da diyemiyorum. Çünkü adamlara bir yıldır biz geliyoruz ona göre kaçın, hazırlık yapın dedik, şimdi gitsek acaba kaç tanesini bulacağız. P*K'nın dağdaki adamını öldürmekle de iş bitse yine gam yemeyeceğim. Bir şeyin kökünü kazımdıkça sürekli filizlenecektir. En basitinden kafandaki saçı örnek al.

Allah şehit olan askerlerimizin geride bıraktıklarına sabır versin. Vatanımızı bölmeye çalışanlar bu uğurda ne yaparlarsa yapsınlar bu vatan bölünmeyecektir.

Yorumlar

  1. Başlık bile yeterli olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Söyleyecek çok şey var ama tıkanıp kalıyor insanın boğazında. Hesabı sorulsa ne olur, sorun tümüyle çözümlenmedikten sonra.Ölenin annesi için neyi değiştirir, biri gelip dese ki karşı operasyon yaptık misliyle ödettik, oğluna sarılamayan bir annenin yüzü gülmez ki... Terörün aldığı evlatlarına ağlayan anneler teskin edilemez...Allah'dan ragmet ve sabır diliyorum tüm ciğeri yanan ailelere...

    Eda Suner

    YanıtlaSil
  3. yakın zamanda askere gidiyorum o yüzden çokşey demek istemiyorum çunku bana kalsa atom bombası bile atalım derim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder