Yıllarca Aradığım Müzik

Piano. Beni dinlerken başka bir dünyaya götüren alet. Bazen kendimi yüzlerce insanın karşısında piano çalarken hayal ederim. Hayal kurması bile muhteşem. Bazen yolda medya çalarım ile müzik dinlerken kendimden geçer sanki ben çalıyormuşum gibi parmaklarımı oynatırım. O kadar etkiler beni.

Piano sevgimi boşuna anlatmadım. Yaklaşık 3 yıl önce METRO isimli müzik kanalında (artık yok) bir adamı izlemiştim. Pianoyu konuşturuyordu. Ama bu adamın ismi veya şarkı ismi neydi? Gıcık kanal şarkının künyesini yayınlamıyordu. Yav şarkının ritmini kullanarak Google'da aratılmaz :-) Velhasıl düne kadar bu şarkıyı, ara ara arkadaşlarıma sormama rağmen bulamadım. Ama düne kadar...


Sabahın köründe uykusuzluktan başım çatlıyor bir şekilde trene bindim. Okula doğru çuf çufluyoruz. Arkadaşım çıkardı medya çalarını ve kulaklığının tekini bana uzattı. Ben de yok, uyumam lazım diye 1-2 dakika didiştim onla. Yok! İnat etmiş bir kere. Yeni bir şarkı listesi yapmışmış ta bana dinletecekmiş. Yav Selin ben dinlerim ama şu an çok uykum var, bırak yatacağım. Sonunda o kazandı ve dinlemeye başladık. İlk defa duyduğum melodiler akıyordu kulağıma. Yaklaşık yarım saat geçti ve beni bir anda yarı uyuklu halimden "işte bu diye" fırlatan melodiyi duydum. Evet, yıllar önce METRO'da dinlediğim müzik... Hemen sevgi gösterisinda bulunduktan sonra adını şanını öğrendim ve eve gelir gelmez o muhteşem şarkıyı indirdim.

Şarkının adı Exodus, eserin sahibi de Maksim.

Şarkının klibi:

Yorumlar

  1. yaa işte internet nelere kadir =)

    YanıtlaSil
  2. İnternet çok şeylere kadir de, bu sefer arkadaşım sağolsun (:

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten hoş bir çalışma gibi.Israrında varmış bir kısmet:)

    YanıtlaSil
  4. vayyy demek olay böyle gerçekleşti...Kader işte..ne zaman ne getireceği belli olmuyor.Umarım arzularına tez zamanda ulaşırsın:)) trende söylediğimi unutma hiç bir zaman geç değil!

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten dediğin kadar var dostum harika bir müzik bizimlede paylaşman çok şık olmuş bende arşivime ekledim:)

    YanıtlaSil
  6. Benimde yıllardır aradııgım bi kız vardı gerçekten bu aralar bende onu netten buldum:) bu internet olmasaydı halimiz ne olurdu:)

    YanıtlaSil
  7. @BLACkEVIL, bir gece 3'e kadar senden bu işler hakkında ders aldım ama hala kısmetim açılmadı yav :-) Facebook'ta yavaş yavaş ilerliyorum. He Sema teyzeme selam söyle ve şimdiden yerimi ayırt :-))

    YanıtlaSil
  8. e usta aşçılar bile ögrencilerine yemegi gösterir fakat tuzunu koymazlarmış:)daha ne denirki...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder