LOST: Kafayi Yedirten Dizi

LOST. Aslında adından başka birşey yazmasam bile bir çok şey ifade edebilecek güzellikte bir dizi. İzlerken kafayı yediğim, kardeşime dönüp "ulen yuh be bunuda mı düşünmüşler, yok abi bunun senaryosunu kesinlikle uzaylılar yazıyor" dediğim, iki bölüm izlemeye karar verip; kalktığımızda 4-5 bölüm izlemiş olduğum, teorilerini ve ipuçlarını bıkmadan okuduğum, yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğim yegane dizi.


Bu diziyi izlemeye başladığımda kendimi yuzsekiz.com blogunda bulmuştum. Blog dediğime bakmayın site tadında ama blog güncelliğinde bir yer(di). Kardeşimle akşam oldu mu bilgisayarı ve odayı sinema moduna sokar, LOST'u izlemeye başlardık. Her seferinde çabuk bitmesin diye 2'şer bölüm izlemeye karar versekte en az 3 bölüm izlemeden kalkmazdık. Annem sesi fazla kaçırdık mı bizi yalnız bırakmaz ve "Erhaaann, sesi kısın" diye bağırırdı. Bu aralar LOST'a o kadar çok özlem duyuyorum ki annemin bağırışını özledim :-)

Yeni sezonun yayınlanmasına az bir süre kala, kardeşimle çıktığımız bu macerada üstü tozlanan bilgilerimiz tazelensin diye yuzsekiz.com'a tekrardan göz atmak istedik. Fakat LOST bittiğinden beri bir kaç haber dışında yeni bir girdi olmayınca kabak tadı vermeye başladı. Belki bu tam olarak onlardan kaynaklanmasa da bizim için bir bahane oldu ve yeni bir kaynak arayışına çıktık. Fazla sürmeyen aramalarım sonucu lostturk.com'u buldum. Çok detaylı inceleme zamanım olmasa da açıkcası benim için yeni bir soluk oldu. İçeriği de oldukça güncel. Bu yeni mekanımız da WordPress'in nimetlerinden yararlanıp, blog olmanın avantajını kullanıyor. Ne de olsa blogları güncellemek çocuk oyuncağı!

Ben bu siteyi/blogu beğendim ve sizlere de haber vereyim dedim, hem bu sırada LOST ile alakalı hikayemi(zi)de anlatmış oldum.

Kim bilir belki de siz de LOST ile aranızdaki ilişkiyi gözler önüne sermek istersiniz. İstemez misiniz? İstersiniz, istersiniz :-)

Yorumlar

  1. Bizler neden bu tür dizileri izleyemiyoruz. Yani okadar saçma dizi yayınlıyacaklarına bunun gibi dizileri herkesin izleyebileceği bi kanala koysala ne iyi olurdu.

    YanıtlaSil
  2. insanlarimizin hala ayni tur seylerden hoslanmasi.. ayni seyi 30 kere onune koy yine ayni zevkle izliyoruz..

    YanıtlaSil
  3. insanlarimizin hala ayni tur seylerden hoslanmasi.. ayni seyi 30 kere onune koy yine ayni zevkle izliyoruz..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder