Steve Jobs: Aç Kal Budala Kal

Steve Jobs'u Bill Gates ile canlı yayında yaptığı röportajda tanıma fırsatım olmuştu. Bill'i, verdiği cevaplarla utandırmış üstüne üstlük alttan alttan sopa göstermişti :-) Sizlerle paylaştığım bu videoda ise Stanford Üniversitesinin mezuniyet töreninde konuşmacı (onur konuğu olabilir) olarak katılmış. Sizlere 3 hikaye anlatacağım diye başlayan konuşmasını "AÇ KAL BUDALA KAL" diye bitiriyor. Videoda her zamanki gibi uslanmaz bir çocuk edasıyla Windows'a sataşmış, Google olan hayranlığını ise çok güzel bir benzetme ile açıklamış.

Unutmadan video tamamen Türkçe altyazılı.

Güncelleme: Bu videonun linki bana mail yolula gelmişti. Şimdi Blog Linkleri sayesinde öğrendim ki altyazıyı buradaki arkadaş hazırlamış. Kendisine teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Sevgili MaFiAMaX, videoyu paylaştığın için tşk.ler..her gün mutlaka en az 1 kez sitene giriyorum nerdeyse müptelası oldum..ayrıca Türkçe'ye çevirenede tşk.ler..Steve Jobs'un anlattıkları hayatın gerçekleri ve gerçekten yalın ve net anlatmış..etkilendim..Başarıda zirveye çıkmanın yolu bir çok başarısızlıktan geçer..değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Blogun hoşuna gitmesine sevindim. Ayrıca hem blog hakkındaki hem de video hakkındaki düşüncelerini paylaştığın için ben teşekkür ederim. Soruna gelirsek kısa ve net bir cevabı var: EVET. ;-)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir video. Etkileyici...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder