tv8'in Kaderi

tv8tv8 kanalı televizyon kanalları arasında ilginç ve yeni projelerin kaynağı konumunda. Öyleki Şahan Gökbakar'ın Dikkat Şahan Çıkabilir programı tv8'de başladı, orda popüler oldu. Daha sonra ise Şahan Gökbakar'ın talihsiz bir kararı ile atv'ye geçiş yaptı. Daha ilk günlerinde bu kanalda işlerin yürümeyeceğini düşünmüştüm -ki nitekim öyle oldu. Şahan bir dönemim sonunu kendi elleri ile hazırladı; belki de o programa son vermesi ile gücünü başka projelere yönlendirebilmesini sağladı, bilemiyorum. Ama bir gerçek var ki Şahan Gökbakar ATV'ye geçiş yaptığı sırada verdiği röpartaja göre çok fazla umutluymuş...


Şahan: TV 8'den sonra pek çok televizyondan teklifler geldi. Düşündüğümde, kariyerimin bu noktasında atv'nin doğru bir tercih olacağını gördüm. Bundan sonra atv'nin şovmeni ben olacağım. atv dendiğinde şovmen olarak akla ben geleceğim.

tv8 bu dönemin başında yine diğer kanallardan farklı olarak oldukça orjinal bir program olan Komedi Dükkanı'na ev sahipliği yaptı. Kimileri için komik olmasa da Türk izleyicisinin şimdiye kadar görmediği bir konsept. Dolayısıyla ilgi çekici. Programı izlediğim ilk an tv8'in daha doğrusu programın sonunu görebildim. Program bir ilk ve raytingleri de fena değil. Hangi özel kanal kapacak diye beklerken TRT'ye geçtiğini öğrenince şok oldum. Gerçi sonra düşündükçe büyük kanalların bu transferi neden yapmadığını anlıyorum. Sanırım bunun altında yatan sebep, şimdiye kadar ufak çaplı kanallardan büyük çaplı kanallara geçmiş programların pek te başarılı olamaması. Umarım Komedi Dükkanı'ın da sonu Dikkat Şahan Çıkabilir gibi olmaz!

tv8'de yine orjinal olduğunu düşündüğüm başka bir program da Uzman Avı. Bakalım bu programı ne zaman transfer edecekler :-)

Yorumlar

  1. Komedi Dükkanı'nın TRT'ye geçtiğini sizden öğrendim. Evet TV8 güzel projelere el atıyor. Off ya ben Komedi Dükkanı'nı nasıl izleyebilirim artık. Ne güzel Sipru'dan izliyordum.

    YanıtlaSil
  2. Dediklerinin aynısı ben düşünmüştüm erhan abi, dedim şimdi komedi dükkanı trt'ye geçti ama sonuda şahan gibi olursa naparız :)Çünkü gerçekten bnmde hoşuma giden bir program ve bitmesini istemem.

    YanıtlaSil
  3. Her güzel giden programın suyunu çıkarırlar zaten...

    YanıtlaSil
  4. Hiç değilse TRT, ATV'den iyidir. Hiç değilse yayın akışına riayet ediyor adamlar.

    YanıtlaSil
  5. geçtiğimiz günlerde ben de bir kanalda gördüm şahanı ama hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum..
    Kanal 1'miydi neydi, bizim kumanda'da 24. sırada olduğunu hatırlıyorum sadece. :D

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bu programdan bahsediyorsun.

    Hazır kumanda da 24. kanal demişken aklıma bir konu geldi; TV kanallarının konum alışkanlığı. Misal olarak bizde yıllardır kanalların sırası hep aynıdır. Başka bir eve gittiğimde çok tuhafıma gider başka yerlerde görmek :-)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Erhan,

    TRT o ciddi yapısını yıkmaya çalışıyor.Ben öyle hissediyorum.

    Yılbaşı gecesi için Tarkan'a verdiği paradan bunu görebiliyoruz.

    Şuana kadar bu tür işleri yapmadı da şimdi niye yapıyor?Bu kadar para nereden geliyor?

    Bu çalışmaları kötü,kaka demiyorum ancak şuana kadar niye bu çalışmalar yapılmadı diye soruyorum.

    İyi Günler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder