Dişi Terminator: Summer Glau

Summer Glau
Hayatta, önyargılarımızın bizi nasıl da hatalara düşürdüğünü; nasıl da fırsatları kaçırmamıza neden olduğunu bu dişi Terminator ve oyunculuğu sayesinde tekrar (evet tekrar) öğrenmiş oldum.


Terminator serisini izlemeyenler veyahut izleyipte anlamak istemeyenler sadece robotların savaştığını sanadursun, dişi Terminator seriye üç harften oluşan bir duygu katıyor: AŞK. Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisini izlemeye başladığımda bir şeyler sezmiştim ancak emin olabilmek için 2 Kasım akşamı yayınlanan bölümü izlemem gerekmiş. Şimdi bu dizide dişi Terminator kulanılmasının sebebini çok daha iyi anlıyorum.

Summer Glau
Dişi Terminator'e (öleceksem onun elinde öleyim diyenler ekşisözlükte bağırıyor) hayat veren Summer Glau'yu daha önce hiç farketmemiştim. Sanırım o da benim farketmemi beklemekten sıkılmış olacak ki dikkatimi çekmek için en sevdiğim filmlerden birinin dizisinde oynamaya karar vermiş. Evet, sırf benim dikkatimi çekmek için... Doğrusu başarılı da oldu. Kendisini Arnold Schwarzenegger valimizin tahtında ilk gördüğümde nasıl da sinirlenmiştim oysa. Şimdi Summer Glau'dan daha iyi bu rolü oynayabilecek birini düşünemiyorum, önerseniz bile kabul etmiyorum (Summer için her türlü ön yargıya varım). Baksanıza beni öylesine etkisi altına aldı ki nerdeyse SKYNET (ekşisozluk'teki yoruma inanmayın) direnişçileri arasına katılacağım :)

Durun durun neler diyorum böyle! Allah'ım yoksa bir yokediciye aşık mı oldum?!

Yorumlar

  1. görüşlerine kesinlikle katılıyorum , keşke gelecekten beni korumayada böyle bir şey ( şey diyorum adını koyamıyorum ) gönderilse

    YanıtlaSil
  2. Evet Gerçektende Güzelmiş sevdim bu termitörü

    YanıtlaSil
  3. aman kaptırma kendini fazla, bu robotlara güven olmaz, bi devresi atar üf olursun :d

    YanıtlaSil
  4. AŞIK OLDUM BEN BU KIZA BAYA GUZELMIS OYUNCULUGUNADA BISEY DEMIYORUM SIZ DEMISSINIZ ZATEN NE DIYEYIM VUCUDUMDAKI BUTUN KAN SANA HELAL OLSUN PARCALA BENI :D

    YanıtlaSil
  5. ifadesiz yüzü iyi becereiyor summer ablam kim 28 yaşında der ki bide değilmi?
    rol yeteneği güzel acıyorum ama dizideki haline hissettiklerine anlam veremeyişine

    YanıtlaSil

Yorum Gönder