Google Page Creator'daki İçeriğinizi Yedekleyin !

Google Page Creator taşınıyorGoogle Page Creator Üye Alımı Durduruldu başlıklı yazımda Google Page Creator servisinin üye alımını durdurduğunu ve var olan kullanıcılarını da Google Sites üzerine taşıyacağını duyurmuştum. Aradan sessiz sedasız 8 ay geçti ve o gün geldi çattı!

Page Creator hesabınıza giriş yaptığınızda "Your pages will be moved to Google Sites soon. [Learn more] - Sayfalarınız yakında Google Sites'e taşınacak. [Daha fazlasını öğrenin]" şeklinde bir uyarı ile karşılaşacaksınız.


Google'un yardım sayfalarında yaptığı açıklamaya göre, güvenlik nedenlerinden ötürü JavaScript ve CSS dosyaları hala desteklenmiyor. Bu sebeple de Page Creator üzerinde barındırdığınız bu türdeki dosyaları başka bir servise taşımamızı öneriyor.

Google Page Creator taşınıyor
Page Craetor üzerindeki tüm dosya ve sayfalarınızın yedeğini almak için Learn more bağlantısına tıklayın ve site içeriğinin yedeğini alın.

Yorumlar

  1. http://www.weebly.com 'u alternatif olarak kullanabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  2. geçenlerde ben de bir gireyim googlepagesime dedim ama baktım taşınacak. hay Allah dedim. dosyalarımı yedekledim ve şimdiden terkettim g.pages sayfamı. başka bir yere taşıdım. şimdilik orada idare ediyorum. google sites'in scriptleri desteklememesi hiç hoş olmamış. bence google büyük bir yanlış yapıyor ama farkında değil.

    YanıtlaSil
  3. resimleri belki yüklücek yer buluruz ama bazı .js ve .css dosyalarını nereye koyacak. Googlepages gibi bi yer varsa yazalım arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  4. .js ve .css dosyalarını yükleyip oradan çalıştırabileceğimiz alternatif başka hangi siteler var acaba? .js ve .css dosyalarını nereye koyacağız şimdi? . Googlepages gibi bi yer varsa yazalım arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  5. weebly de nereye yüklüyoruz dosyaları bulamadım

    YanıtlaSil
  6. Üff belliydi bir gün başımza geleceği... Peki alternatif yerler var mı bildiğin? :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder