Google AdWords Kuponu Devredilemez !

Google AdWords reklam servisi ara ara ücretsiz ve belli bir tutarda deneme kuponu dağıtıyor. Bu deneme kuponlarınını hak kazanan kişiler de çekilişler düzenleyerek bu haklarını başkalarına devrediyorlar.

Dün akşam Google'dan gelen e-postada bir deneme kuponu kazandığımı öğrendim. Yapılan çekilişler aklıma gelince kullanım şartlarını okudum ve bakın neler öğrendim.


  • Deneme kuponu bir başkasına devredilemez, satılamaz ya da takas edilemez.
  • Kupon değerini aşan her türlü reklamcılık masrafı için ücretlendirilirsiniz. Tahakkuk edebilecek bütün vergilerden de kullanıcının kendisi sorumludur. Eğer kupon değerini kullandıktan sonra daha fazla harcamada bulunmak istemiyorsanız, hesabınızı takip etmeli ve kupon değerini tam anlamıyla tüketmenizden önce ya da tüketir tüketmez kampanyanızı durdurmanız ya da silmeniz gerekmektedir.
  • Deneme kuponu teklifi, kupon kodunuzun size iletildiği mesajın ilk basıldığı tarihten 3 ay sonra sona erer.

Aslında başka şartlar da var, ancak bizi daha çok burası ilgilendiriyor. Şimdiye kadar bir çok çekiliş yapıldı ve bu kuponlar bir başkalarına devredildi. Büyük ihtimalle bu sebepten pek kimsenin başı yanmamıştır. Fakat burada yazılanlara göre bir suç işlendiği açıkca görülüyor.

Evet, 200 TL tutarındaki Google AdWords kuponu için sizlerden teklif bekliyorum :)) Güzel bi' çekiliş yaparak bu şartları gözardı edelim mi?

Yorumlar

  1. Benimde 2 farklı adresimede davetiye gelmişti. Olmadı bende devredeyim bari. :)

    YanıtlaSil
  2. Banada geldi. Ben kullanmak istiyorum. Fırsat kaçırılmaz :)

    YanıtlaSil
  3. ay allah bana da 100 tl gelmiş

    YanıtlaSil
  4. bence bu adamlar başka mail adresinde kullanılmasına engelleyecek şekilde ayarlamışlar. Çünkü ben internetten dilenip iki tane buldum. Hesap bakiyeye yükleniyor fakat reklamlar aktif olmuyor. Son sözü Google söyler, devredilemez diyorsa harbiden devredemezsiniz. Anca hesabı mail adresinle birlikte satman lazım :D Bi de bana bi tane bile gelmedi ne iştir? :D

    YanıtlaSil
  5. Makale için teşekkürler Mafiamax

    Fakat Turan isimli ziyaretçinin yorumunu nasıl onayladın ilgimi çekti

    Turan
    Permalink - Haziran 25, 2009
    Bana nedennnn gelmemis sizinki can bizimki patlicanmi [burada küfür var].

    YanıtlaSil
  6. @Serkan,
    Uyarınız için teşekkür ederim. İnanın farketmemişim. Aslında her yorumu okur öyle yayınlarım. Tekrar teşekkür ederim.

    NOT: Sizin yorumunuzdaki kısmı da sansürlüyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder