iPhone İle Artık Video Çekebilirsiniz !

iPhone isimli dahiyane cihaz piyasaya sürüldüğü zaman bir çok yerde artı ve eksilerini gösteren tablolar hazırlanmıştı. Tabloya bakıldığında bir çok sıradan telefonun bile sahip olduğu özellikler iPhone'da yoktu. Buna rağmen dünyada en çok ses getiren ürünlerden biri olmaya başardı. iPhone'a dahiyane cihaz diyorum çünkü şimdiye kadar hiç bir cihazda olmayan bir ekrana sahip. Sırf şu ekranı ile yaşattığı deneyimlere bakıp da ona sahip olmak isteyen sürüyle insan tanıyorum.




Bir süre önce çıkan iPhone selefi iPhone 3G S ise aynı tasarıma sahip olmakla birlikte daha gelişmiş bir model. Örneğin İphone ile artık video çekebilirsiniz! Bu cümle birebir olarak Turkcell'in iPhone 3G S kampanyasında kullanılan reklama ait. iPhone ile video bile çekilememesi ve bunun gibi bir çok basit özelliğe sahip olmaması iPhone sahiplerini ilgilendiriyor, beni ilgilendiren bir reklamda böyle aciz bir cümle kullanılmasıdır. Bunun yerine iPhone'u iPhone yapan özellik anlatılmalıydı.

Yorumlar

  1. iPhone 3G reklamları da böyleydi. iPhone'u tanımasaydım bu reklamları gördükten sonra almak istemezdim.

    YanıtlaSil
  2. Iphone'u aslında sitenin altında, üstünde, yanında çıkan reklamlar izah ediyor. Hepsi iphone ile ilgili ve en önemlisi bunu nasıl beceriyorlar bilmiyorum, bu reklamlar için apple şirketinin hiçbir para harcamaması. Çok enteresan di mi.

    YanıtlaSil
  3. @Erman Haskan,
    Bloguna baktım da sen de 3GS almışsın, hayırlı olsun. 2000 TL gibi bir parayı verdiğine göre çok heves etmişsin.

    @Damacana,
    Afedersin ama b.k satsalar kapış kapış gidecek :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,

    Iphone 3g sahibi olarak telefonumdan gerçekten çok memnunum. Yatağıma yatıp internette gezinmek; maillerimi okumak ve birçok işimi halledebilmek güzel. Ancak bir site sahibi olarak herşeye elverişli değil elbette. Ama sonuç olarak şirket kendini iyi pazarlatıyor. Gerçekten de kendileri beş kuruş harcamadan şebekeler onlar adına çuvalla para harcıyorlar. Helal olsun demek lazım.

    Bu basit özelliklerin olmaması her şirkette olan pazarlama stratejisi. Bir video özelliği ve daha hızlı internet bağlantısını sanki çok daha gelişmiş bir versiyon gibi sunmaları ve en önemlisi de başarılı olmalarını takdir etmekten başka yapacak birşey yok. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder