Blogger Bloglarının Yorum Sayılarındaki Hata

"Yeni, yine, yeniden..." şeklinde başlayan yazı yazmayalı bayağı oluyor. Blogger'ın başının dertte olduğunu işaret eden pek çok problemin de yazı yazmama engel olduğunu söyleyebilirim. Her geçen gün yeni bir sorun ile karşı karşıya kalıyoruz.

Dün akşam blogumdaki yazı yorum sayılarındaki tuhaflıkları görünce anlık sorundur diye göz ardı etmiştim. Oysa ki Blogger Help forumunda gördüğüm başlığa bakılırsa bu sorun geniş çaplı ve anlık değil.

Forumdaki mesajlara göre kimileri anasayfadaki yorum sayıları (yazıların genellikle altında olan yorum sayacı) ile yazı sayfasındaki (yazının kalıcı bağlantısı) yorum sayılarının farklı olduğunu; kimileri ise yazı düzenleme panelindeki yorum sayıları ile blogdakilerinin farklı olduğunu belirtmiş.


Yorum sayılarındaki hata

Forum yetkilisi sorunun büyük ölçüde giderildiğini ama hala sorun yaşayanların tam olarak sorun yaşanan yazılara ait URL adreslerini belirtmelerini istemiş.

Sizler de benzer sorunları yaşıyorsanız aşağıdaki örnek formatı kullanarak forumdaki başlığa mesajınızı atabilirsiniz.

1) Blog adresinizi belirtin. Eğer özel alan adı (custom domain) kullanıyorsanız hem özel alan adınızı hem de .blogpot uzantılı adresinizi belirtin.

Örnek: http://www.mafiamax.com and http://mafiamax.blogspot.com

2) Problemin başladığı tarihi belirtin.

Örnek: June 6 2010

3) Yorum sayısında hata olan yazının tam URL adresini yazın.

Yorumlar

  1. Dostum aynı sorun mu bilemiyorum ama bi askerden geldin, hoşgeldin bile diyemedik. 3 kere yorum yapma teşebbüsünde bulundum, üçünde de hata mesajı aldım. Bu yorumda da inşallah hata mesajı ile karşılaşmam :)

    YanıtlaSil
  2. @Damacana,
    :) Valla bu aralar sürekli aksaklıklarla boğuşuyoruz. Bazen ben de aynı hatayı alıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder