Battlefield 3

PC oyunlarında her daim önemli bir yere sahip olan EA Games, Battlefield 3 ile sonbaharda oyuncuların gönlünü fethedecek gibi. Yapımcılığını daha önceki oyunlarda olduğu gibi DICE üstlenmiş. Atmosferi ve gerçekçiliği ile şimdiden konuşulmaya başlanan oyunda en hoşuma giden şey de takım arkadaşlarının sürekli diyalogda olması ve verdikleri tepkilerin gerçekçi olması.

Videonun 1:52 dakikasında "Amad neler oluyor böyle?... Nereden bileyim." şeklinde Türkçe bir konuşmanın geçmesi de ilginç. Umarım bu konuşmayı kötü çocuklar yapmıyordur.

Yorumlar

  1. Genelde Call Of Duty'İ severim .Bunun önceki sürümlerini de oynamamıştım

    YanıtlaSil
  2. Süper bir oyun ya.. sırf bu oyun yüzünden işe girip yeni bir bilgisayar alıp oyunu satın almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. @GÖK-TÜRK,
    Ben de CoD'u ilk oyunundan beri takip eder ve oynarım. 7 oyundan bir tek 3. yü oynamadım o da PC'ye çıkmamıştı. Battlefiled 2 online oynamak (senaryolu tek kişilik oyun yoktu) için çıkarılmıştı ve çıktığı zaman çok tutulmuştu. Bu da çıkınca bayağı ses getirecektir.

    @tux,
    Bence bu oyun olmasa bile işe girin. Okuyor musunuz bilmiyorum ama çalışmak güzeldir. Tabi kazandığınız parayı haramak daha güzel. Umarım oyunu oynayacak bilgisayarı alırsınız ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu oyunu alacam, internetten korsanını indirmeyecem.
    Muhteşem bir emek var çünkü, paylaştığınız için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  5. Grafik ve sesler oldukça gerçekçi olmuş bir önceki de fena değildi ama bu daha bi başarılı, bende CoD taraftarıyım özellikle 4 ve 6 multi de iddalıyım ;) 3 dahil tüm serisini oynadım. Battelfield 3 için opsiyon düşünmeye başlamak lazım almak için :D

    YanıtlaSil
  6. Senaryo çok kısaydı pek zevk alamadım ama grafik video açısından mükemmel bir oyun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder