ThePianoGuys - Müziği Keşfet

Uzuuun bir aradan sonra merhaba!

Her gün onlarca e-posta yazmaktan, mimarlarla uzlaşmaya çalışmaktan, işverene proje durumunu raporlamaktan, çalışma arkadaşlarımla program yapmaktan, toplantılara katılmaktan...

İş hayatı. İsmi üzerinde bir hayat! Okul yıllarına özlem duyan yetişkinlerin özlem duyduğu şey sorumlulukların daha az olduğu bir hayat değil aslında. Kendine daha fazla zaman ayırmaya duyulan özlem bu. Sanırım bu yüzden tüm her şeyi aniden bırakıp, hayatı keşfetmek için yollara düşen insanlara imreniyoruz.

Mesleğinizi sevmek bir çok insandan önde olmanızı sağlasa da kendinizi iş hayatında kaybolmaktan koruyamıyorsunuz maalesef. Zaman en büyük rakibiniz haline geliyor. Öyle bir rakip ki hiç bir zaman şaşmayan! Ne kadar disiplinli çalışırsanız çalışın, ritminizi bozacak herhangi bir olumsuzluk sizi aniden geriye düşürüyor. Aniden...

Eskisi gibi uzun paragraflar yazmayı bırakmamın da sebebi zamanla yarışmamdan sanırım. Daha çok şeyi daha kısa bir yolla anlatmak için bir çözüm yolu. Bu yazıyı da yazma amacım The Piano Guys grubunu tanıtmaktı :) Bak neler döküldü klavyemden.

Bu aralar dinlemekten büyük keyif aldığım bizim çocuklarla sizi baş başa bırakıyorum. Piano ve yaylı çalgılara olan açlığımı dindirdikleri için teşekkürler. Thank you guys.

Sanırım büyümek; bir çok şeyi özleyeceğini bilmeden yol almakmış. Geride bıraktığın zorluklar, hayat mücadeleleri güçlendirse de seni, hayat arşivinde kaldırdığın tozlarmış sana yol aldıran.




Yorumlar