A Lot Like Love

A Lot Like LoveMaFiAMaX Blog! her ne kadar kollektif bir blog olmasa da ara ara farklı yazarlara yer veririm. Bunlardan biri Photoshop Dersleri köşesinin taçsız prensi horuseth takma isimli Baran, diğeri ise Sinema köşesinin huysuz çocuğu mad_world takma isimli Oğuz arkadaşlarımdır. Baran bu blogun bir üyesi olduğundan kendi yazılarını kendi ismi ile yayınlayabiliyor ama benim huysuz çocuk teknoloji ile kavgalı olduğundan onun yazılarını ben yayınlıyorum. Bu yazı da onlardan biri, lafı daha fazla uzatmadan sizi huysuz çocuğum mad_world ile başbaşa bırakıyorum...


A LOT LIKE LOVE

Kocccaa bir yaz geçti gitti…’Kocccaa’ dedim çünkü gerçektende insanın hayatında çok şey değiştirebiliyor 3 ay …Eee herkes gibi oradan oraya koşuşturup durduk ve yine yaşadığımızın farkına bile varmadan, hiçbir şey anlamadan bitti gitti. Geçen şey keşke sadece zaman olsaydı.Aramızdan sessizce çekip gidenler de oldu. Peki daha nereye kadar gidecek bu koşuşturmaca? Nereye kadar dayanabileceğiz?…Bunun cevabı yok işte. Annem, babam, dedem zamanı desem yok yok, o zamanda da ayrılık varmış kıyım varmış. Bunun cevabı Taş devrinde kaldı. Belki o zamanlar insanlar birbirlerine daha açıktılar daha bağlıydılar. Bizse iyicene yalnızlığa alışmışız. Ve mutluyuz da bu durumdan.

Aşkları da bin parça etmiş yürekler. İstememişler… Ee bu karmaşada, kirlenmiş dünyada saflığın işi ne? Ben de hiç olmazsa aşkı unutmadan filmlerden izleyeyim dedim. Gerçekten sımsıcak bir film yakaladım. A Lot Like Love (Aşk Gibi Bir Şey). Günlük hayat koşuşturmalarında kendilerini bile bulamayan iki genç insanın aşk hikayesi… Ama her aşk gibi kolay olmuyor onlarınki de. 6 yılı geçkin uzun bir zaman onları beklemekte. Ve daha bir çok uzun tesadüfler döngüsü sürüp gitmekte.

Diğer romantik-komedi filmlerden çok farklı olan bu film, sizi sol yanınızdan dürtecektir. Belki de gecikmiş duygularınıza öncü olacak kurtarıcı bir film olabilir. Keyfini çıkarın… İyi seyirler.


Yazar: mad_world (bir önceki yazısı için tıklayın)
Sanırım bu filmi izlemem gerek :-)) Siz anladınız...

Yorumlar