Mynet E-mail ve İnternet Tarayıcılarının Savaşı

Mynet E-mail servisi yeni arayüze geçtiği zaman buradan duyurusunu yapmıştım. Ancak kendisiyle olan ilişkimiz hiç bir zaman bir Gmail gibi olamadı. Sanırım hiç bir mail servisi Gmail gibi olamıyor (: Zaten Mynet'i de kötü emellerime alet etmek için kullanıyorum. Örneğin Google'da bir arama sonucu karşıma bir forum çıktı ve kayıt olmamı istiyor. Bu forumda bildiğim, güvendiğim bir forum değilse hemen Mynet'i kurban ediyorum (: Sonra bloglara yazdığım yorumlarda yine bu masum yavruyu kullanıyorum. Gmail benim sağ kolum onu pis işlerde kullanmıyorum. Pis işler demişken blog yorumu tabiki pis iş değil ama o başlıktaki yorumları takip etmek istediğimde bir sürü mail bombardımanına uğruyorum (tabi bazen son yorum yapan ben oluyorum, orası ayrı)...


Haliyle en az Gmail kadar Mynet'i de takip ediyorum ama Mynet'in çok geç yüklenme ve yüklenirken IE'yi kilitleme gibi huyları var. Üstelik tüm güncellemeleri de yükledim. Hatta dün 2,5 MB'lık son bir güncellemeyi de yaptım. Tabi kitlenme olayının sadece IE'de olduğunu yeni farkettim. Beni önceden beridir takip edenler IE'ye ne kadar kıcık olsamda bir türlü vazgeçemediğimi bilirler. Bu konu hakkında burada ve burada uzunca yazmıştım. Ama hazır konusu açılmışken bu arada müjdeyi de vereyim. Artık ben de Firefox kullananlardanım. Tabi IE'yi de kullanıyorum. Ama Firefox artık gözüme çok daha güzel gözüküyor ve beni hızıyla mest ediyor. İşte Mynet'te kitlenme sorununun sadece IE'de olduğunu sevgili Firefox ile anladım. Çünkü Firefox ile Mynet'i kullanınca sanki masaüstünde Outlook kullanıyor gibiyim, o kadar hızlı yani. (yavaş bir bilgisayara sahip olanlar bu cümlemi dikkate almasın (: )

Yazımın sonuna gelmişken "Ne yazıydı be!" demeden kendimi alamayacağım. Daldan dala atladım ama bir taşla 3 kuş vurdum. Hem Mynet'in IE ile yaşadığı entirikayı hem Firefox kullanmamı hem de Firefox ile Mynet'in aşkını anlatmış oldum.

Sevgiyle, bloglama ile kalın...

Yorumlar

  1. Bende İE7 ile mynet mailime giriyorum ama hiç dediğin sorun olmadı bende.Belki vista kullandığım içindir çünkü vista kullananlar bilir vistadaki ie7 xpdeki ie7 değil..
    Sen mynetle kayıt olarak iyi yapmışsın benim gmail şuan spam manyağı oldu.Adam programı cracklamış sana satıyım diye spam yolluyo viagra reklamı yollayan var bilmem ne mağazası açıldı koş git gez diyen var.Bunlar yetmezmiş gibi milliyet, mynet, skype gibi yerlerden bile spam mail geliyor..

    YanıtlaSil
  2. Mynet mi kaldı kuzum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder