Max Payne 3 Geliyor

Max Payne 3Yaşasın! Max Payne sonunda aramıza dönüyor! Sanırım son zamanlarda aldığım en güzel haber. Rockstar Games'in duyurduğuna göre Max Payne 3 bu yılın sonunda geliyor. Yıllardır dedikodularına bel bağlayıp umutla beklemekten yorulmuştum.

Bugüne kadar bilgisayar oyunları hakkında yazdığım yazıları okuduysanız Max Payne'i ne kadar çok sevdiğimi bilirsiniz.

Yorumlar

  1. Neredeyse her PC'de zorlanmadan çalışan, karakteri dıştan gördüğümüz TPS tarzı en iyi oyunlardan birsidir. Bir de o tarzın efsane temsilcileri metal gear solid, sptilter cell ve tomb raider vardır ki hala hiçbirinden Max Payne'deki tadı alamadım. 2-3 ay kadar önce sinema filmini de izlemiştim Max Payne'nin. Gerçekten güzel bir filmdi, izlemediysen kesinlikle öneririm. ;)

    YanıtlaSil
  2. Diablo 3 de gelsin ama artık yaaaaaa

    hala 2010 diyor Blizzard

    YanıtlaSil
  3. Max Payne ' nin iLk serisini bitirdiğim gün gidip 2.sini aLdıydım.. 3yü sabırsızLıkLa bekLiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bu oyun önceden de mi Rockstar'dan çıkıyordu yoksa sonradan bi devir mi oldu? :)

    YanıtlaSil
  5. @Prof,
    Devir oldu, millet GTA'ya benzetmelerinden korkuyor :)

    YanıtlaSil
  6. max payne'i sevmeyen mi var ?

    resimden gördüğüm kadarıyla karakterimiz kendini bayağı bi salmış :)

    YanıtlaSil
  7. Mafia 2 de geliyormuş Erhan. MaxPayne, Mafia, tam bizim oyunlar valla :)

    YanıtlaSil
  8. Max payne 2'yi kaç defa oynadım kim bilir.Çok seviyorum ve eğleniyorum.3'ü merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  9. vayyy max paynem Vayyy sen eskiden böylemiydin nolmuş sana böyle artik uçamazsinda sen napçazz senle akıllanmaz bu max mezarından kalkar yine öldürmeye devam eder arkadaşlar çok büyük sistem isticek max payne ayni gta 4 teki gibi ama benim makine yeni olduyu için hava atmak gibi olmasin intel
    quadcore 9550 işlemci saphire hd 4850 vapor x gddr3 ekran karti 4 gb ddr 2 800 mhz ram kıngston

    YanıtlaSil
  10. Hakkında hiç umut beslemediğim oyun.

    Zira Max Payne'i Max Payne yapan en önemli şey önceki oyunlardaki noir havasıydı. Şehrin karanlık sokaklarında, uyuşturucu bataklıklarında, suç mahallelerinde film tadında geçerdi olaylar.. Gölgeler, yağmur, o hüzünlü keman melodisi; intikam, aşk, şiddet, korku.. Bunlardı oyundan tat almamızı sağlayan; film izler gibi oynamamızı sağlayan şeyler.

    Lakin şimdi hepsinin yerinde yeller eser olmuş. Kafayı kazıtıp kendini çayır çimene vuran oyun kahramanları kervanına sam fisher'dan sonra max amca da katılmış; far cry tadında bir şey çıkıvermiş ortaya..

    Evet, belki gerçekten güzel bir oyun olacak. ama keşke ismi Max Payne olmasaydı. En azından mazide melankolik bir leke olarak kalırdı ilk iki oyun. Üzdün bizi max..

    Sen de üzdün rockstar. her oyunu alıp Gta modeline dönüştürerek piyasaya sürüyorsun. Bol vurmalı kırmalı oyunlar yapıp duruyorsun; max'imize dokunmayacaktın ulan.

    YanıtlaSil
  11. @Osman Bulut,
    Görüşlerine sonuna dek katılıyorum. Bu yazıyı yazdığım sırada detaylar paylaşılmamıştı. Ekran görüntülerini gördükten sonra gerek yanabcı gerekse yerli sitelerde benzer düşünceler dile getirildi.

    Max Payne'in o kasvetli atmosferi olmadıktan sonra neye yarar! Hem New York ve karanlık birbirine çok yakışıyor. Ne işimiz var Brezilya'da!

    YanıtlaSil
  12. Max in o eski karizması gitmiş bence

    YanıtlaSil
  13. Canın sıkkınken, aşk acısı çekerken, boşlukta kaldığını hissederken, melankoli yaşarken max payne oynamak gibisi yoktu.Şimdi max'i bayıra salmışlar.Ne işin var senin dağda daşta, dön karanlıklara maxxxx..
    Polis misin , kanun kaçağı mısın?
    Kısaca p.ç olmuş oyun...

    YanıtlaSil
  14. @max,
    Bu yorumun üstüne söylenecek söz yok! Çok iyi özetlemişsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder