Yine TTNET Hep TTNET

TTNET'in web sitesi tasarımlarındaki sorunları anlatmaktan bıktığım halde her seferinde bir yenisi ile karşılaşıyorum. Evet, TTNET bir internet servis sağlayıcı olmasına rağmen kendine adam gibi bir web sitesi yapamadı gitti.

Benim gibi Kaspersky Internet Security kullananlar reklam filtreleme özelliği sayesinde internette gezintinin hafifliğini bilirler. Üstelik bir kere alıştığınız takdirde reklamlı tasarımlara gözünüzün alışması zaman alıyor.

TTNET web sitesi tam sayfa reklamlardan oldukça hoşlanıyor olmalı ki her sayfa geçişine bir reklam koyuyor. Bu reklamları doğal haliyle en çok görüntülenen sayfalara koyarak hedef kitleyi de çileden çıkarıyor. ADSL kota sorgulama sayfasına giriş yaptığınızda kullanıcı bilgileri girişinden hemen sonra çıkan bir reklam yüzünden tam bir aydır kotamı göremiyordum. Evet sevgili okur bir aydır bir reklam yüzünden kotamı göremiyormuşum. Her zamanki gibi yine bir tasarım hatası bu saçma sorunu yaşama sebep oldu. Kullanıcı bilgilerimi girdikten sonra her seferinde bembeyaz bir sayfa ile başbaşa kaldım.


TTNET kota sorgulama sayfasındaki reklam

Kaspersky Internet Security'nin engellediği o dahiyane reklam otomatik yönlendirme yapmadığı için ve ben de reklamın kapat butonunu göremediğim için yaşandı bu sorun. Dahiyane reklamın dahiyane tasarımcıları otomatik yönlendirmeyi duymamış olacaklar ki böyle vahim bir sorun ile yüzyüze kaldım.

Kocaman öpüyorum bu adamları...

İlgili Yazılar

Yorumlar

  1. Nazar değmesin son 1 aydır kesinti yaşamıyorum. :D
    //Kotaya bakmak için burayı kullanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. http://adslkota.turktelekom.com.tr/ sayfasından da bakabilirsin. bahsettiğin reklamlı sayfayı kullanmıyorum ben.

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu adamlara sevgmden dolayı dualarımda yer vermekteyim. O sayfaya girdikçe dualarım şiddetlenmekte...

    YanıtlaSil
  4. insanlara 8000 bağlatı satıp kendi hız testlerinde bile 4000 olarak görünmesi ayrı mesele tabi :)
    ne diyelim Telekomu bunlara satıp bizi bu beceriksizlere mecbur bırakanlar utansın

    YanıtlaSil
  5. Bu adamları sadece öpmekle kalmamak lazım :) yani yanlış alaşılmasın eğitim falan versek daha iyi olucak galiba :)

    YanıtlaSil
  6. @aTOMKARINCa, Erhan,
    Eyvallah, bakın ben bu sayfayı bilmiyordum.

    @metude, Mayk, karahann,
    Hep birlikte öpelim biz bunları :D

    YanıtlaSil
  7. Erhan ben aylardır göremiyorum yaptığım downloadları, uploadları.. Allahtan sınırsızda problem olmuyor. Diğer türlü sorgulama yapamıyorum uzun zamandan beri.

    YanıtlaSil
  8. @Mayk Sanki Telekom satılmadan önce çok düzgündü. Dial-up'ta da çok yapıyordu bu adamlar. Aynı tas aynı hamam. Tek değişen giriş kapısı...

    YanıtlaSil
  9. geçenlerde bi arkadaşı gördümmm birine beddua ediyodu dedimm dur dekii...ALLAH internet bağlantını ttnet yapsın...düşmanımın başınavermesinn

    YanıtlaSil

Yorum Gönder