Hepsi Bir Arada

1990'ların başında çocukluğunu yaşamış kişilerin ayrı ayrı filmlerde saf aksiyon ile izlediği kim varsa bu filmde yer alıyor.

Hiç birine "kahraman" gözüyle bakmadım ama filmlerinden de çok keyif almıştım, hala da alıyorum. Nerdeyse 4 yıl kadar önce Bizim Neden Süper Kahramanımız Yok ? başlıklı bir yazı yazıp, Hollywood kültürü ile bolca yoğrulan kuşağımıza düşüncelerimi anlatmıştım.

O zamanlar bunca kahramanın bir filmde oynayacağını söyleselerdi pek ihtimal vermezdim. İlk filmi pek önemsememiştim ama sanırım arşivlenecek bir seri oluşuyor.



Bu arada, Nolan'ın şaheser Batman serisinin son filmi The Dark Knight Rises için gün sayıyorum.

Yorumlar

  1. Nolan ve ekibini kutlamak lazım. Batman serisi tutuyor diye dördüncü, beşinci filme gitmiyorlar; zirevede bırakıyorlar.

    İlk Expendables filmi güzeldi ama insanın aklında pek birşey kalmıyor. Sadece aksiyon filmi olmuş. Belki ikincisi daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. Aynen ben de Batman için gün sayıyorum. Ayrıca Tim Burton un Batman serisi de ayrı güzeldi.. (batman, batman returns) ve bir de ekleyeyim sylvester stallone güzel işler çıkardı bence hep.. the expendables 2. siyle de jübilesini yapıyor bence

    YanıtlaSil
  3. expendables 1 serisinden Stollane'nin iskelede koşusu izledimde adam resmen çökmüş koşamıyor bile, oyunun hakkını veremiyeceksen o zaman sinema çekimine geç onun hakkını ver.
    İnş. ikinci serisi daha güzel olur, fragmana bakılırsa öyle görünüyor.

    Batman serisinin hiç birini izlemedim stars wars serisinide izlemdim, ben bilim kurgu türü filmleri pek sevmiyorum, lakin Dark knight filminin IMDB den yüksek puan aldığını görünce izledim ve gerçekten de güzel film çekmişler dedim. Umarım bu yeni bölümüde güzel olur.

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş bekliyoruz bunu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder