The Mentalist


Şimdiye kadar izlediğim yabancı dizi sayısı çok fazla değildir. Lost, Prison Break, Walking Dead, Smallville, Terminator: The Saarah Conner Chronicles, Sherlock, Breaking Bad (2 Seson), X Files, Person of Interest.

Hakkında uzun uzadıya yazılar yazmak içimden gelmiyor. Ama şimdiye kadar başından sonuna kadar keyif aldığım tek dizi The Mentalist. Günün yorgunluğunu atmak ve zihne masaj yapmak için birebir. 3 ay boyunca tam 145 bölümü (7 sezon) hiç sıkılmadan izledim. Bir karakterin sıradan bir diziyi nasıl da zirveye taşıyabileceğini gördüm. Sherlock'u da severiz ama senin samimi gülüşün, sıcaklığın kimsede yok be Patrick abi. Üzerinden hiç çıkarmadığın mavi takımın, kalın yün çorapların, tozlu ayakkabıların, koltuğun ve çay fincanına ne demeli. Böyle güzel bir diziyi yaptığı için Bruno Heller'e de selam olsun.

Simon Baker daha ilk bölümden sizi Patrick Jane karakteri içine çekiyor ve bir zaman sonra onun gibi gözlem yapmaya başlamanıza sebep oluyor. Ekibin diğer kalanlarını da saymak gerek; Lisbon, Cho, Rigsby ve Van Pelt... Tabi ki sonradan katılan Abbott, Vega ve Wiley.


Aileni katleden Red John'u bulabilmek için kendinden vazgeçtin. Büyüksün!



Yorumlar

  1. Yazını okuduktan sonra merakımı çekti ve 1. bölümü Tabiki etkisinde kalarak merakla izlemeye başladım ve beğendim. sanırım tüm bölümleri izlemeye çalışacağım..... Bu yazıyı yazdında İyimi oldu ? Şimdi işi gücü bırakıp dizi izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pişman olmayacağına eminim. Gündelik stresten biraz arınmak için her akşam bir bölüm yeter :))

      Sil
  2. Yeni diziye başlayınca insan kendini hapsolmuş gibi hissediyo, hepdini bitirmeden rahatlayamıyo. Bide dizi sürükleyiciyse gitti iki hafta :D Sonra da bekle ki yeni bölüm çıksın ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dizi 7 sezonu da izlemeye hazır olduğu için çok şanslıydım. Bekleme sorununu Person of Interest dizisinde yaşıyorum :)

      Sil
  3. Güzel bir diziydi. Komple seyrettim. Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. izledim gayet güzel bir diziydi. bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. izleyeceğim teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder